Zo breng jij je IT-skills naar een hoger niveau in 2022

Werk jij als IT’er of heb je de ambitie om in de IT-wereld te werken en ben je van plan om in 2022 het maximale uit jezelf te halen? Overweeg dan eens om een cursus of training te volgen. In dit artikel wil ik een aantal populaire IT-cursussen aan je voorleggen. Door het volgen van een van deze cursussen maak je van 2022 vast een zeker een succesvol en leerzaam jaar!

Een cursus Python

Als IT’er heb je ongetwijfeld wel eens van Python gehoord. Python is een programmeertaal die bijzonder geschikt is voor data-analyse. Een groot voordeel van Python is dat je zelfs al met alleen wat basiskennis al een hoop analyses en grafieken kunt maken. Lijkt dat je interessant? Overweeg dan eens om een cursus of training te volgen! Tijdens een cursus Python leer je hoe je data omzet in bruikbare inzichten. Deze inzichten kunnen je helpen bij het oplossen van gecompliceerde vraagstukken!

Wil je je aanmelden voor een cursus Python? Kijk dan op de website van opleidingsbureau Learnit.

Een cursus SQL

SQL is de afkorting voor Structured Query Language. Het is één van de meestgebruikte programmeertalen ter wereld en daarom is het slim om een cursus SQL te volgen. SQL is een gestandaardiseerde taal die gebruikt kan worden voor verschillende taken in een relationele database. Lijkt deze cursus je interessant? Goed nieuws, want de cursus SQL is zowel te volgen op locatie als online!

Overige cursussen

Ben je benieuwd welke cursussen er nog meer beschikbaar zijn? Op Learnit.nl vind je meer informatie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.