Waarom kiezen voor Serious gaming zorg

Werken in de zorg is veeleisend en is de aanvaarding voor het maken van fouten niet groot. Er wordt namelijk met mensen gewerkt die afhankelijk zijn van hulp. Elke situatie is anders en is er niet veel ruimte om daar eerst volledig voor in te werken. Die druk wordt aardig verlaagd met Serious gaming zorg. Op een eigentijdse en gebruikersvriendelijke manier worden de meest in de praktijk voorkomende situaties zo gesimuleerd.

Aparte games voor een gerichte aanpak

Bij Serious gaming zorg is het wel duidelijk dat de zorg een paar uitdagingen kent. Zo is werken met dementerende personen verschillend dan de zorg voor een invalide persoon. De games bieden allemaal een realistische omgeving waar de zorgverlener zich in kan terugvinden. De simulaties leggen nadruk op de veeleisende aspecten van de zorg. Geconfronteerd met een soortgelijke situatie in de praktijk zal er geen twijfel meer zijn over de aanpak. Ook de vrees waar veel beginners mee te maken krijgen, zal met gebruik van Serious gaming zorg niet meer de overhand krijgen. Door de verschillende games kan er ook gericht worden getraind. En worden er fouten gemaakt? Dan maakt de game het ook gelijk duidelijk hoe die gecorrigeerd moet worden.

Ook voor personen die zich al lang in de zorg bevinden

De ervaring die Serious gaming zorg biedt, is niet alleen van belang voor beginners binnen de zorg. Er is steeds weer sprake van veranderingen en komt het personeel er door de hoge werkdruk er niet aan toe om die aan te leren. Serious gaming zorg is daar de oplossing voor, ook omdat het de mogelijkheid biedt om de beschikbare tijd zelf in te delen. Het kan nog interessanter worden gemaakt door bij Serious gaming zorg aan te geven waar de belangstelling naartoe gaat. Zo kan de juiste game aanbevolen worden. En zijn er na de game te hebben geïnstalleerd nog wat vragen? Bij Serious gaming zorg staat het team 7 dagen per week, 1x24u gereed.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.