Winnaars Liferay Marketplace App Contest 2014 bekend

liferay-marketplace

Liferay, leverancier van de gelijknamige enterprise-class open source portal, heeft de winnaars bekendgemaakt van de Liferay Marketplace App Contest. Voor zowel de Community Edition als de Enterprise Edition zijn prijzen uitgereikt voor de beste gratis en de beste betaalde applicaties. De winnaars krijgen een volledig verzorgde reis naar een Liferay-event naar keuze, extra aandacht voor hun app en mogelijkheden om die te promoten. De winnende apps zijn Tori Forum, Vahtie EE - Survey and Insight, Social Apps Proxy en Visioneo reports PE.
Liferay Portal is een platform dat steeds meer de aandacht trekt van een groeiende groep softwareontwikkelaars. De Liferay Marketplace is een aanvulling op het platform, dat gebruikers uit meer dan 300 apps laat kiezen om op een eenvoudige manier functionaliteit toe te voegen aan hun Liferay Portal-omgeving. Sinds de App Marketplace in 2012 werd geopend, zijn meer dan 280.000 apps gedownload. Om ontwikkelaars extra te stimuleren nieuwe apps te ontwikkelen, houdt Liferay voor de tweede keer de Liferay Marketplace App Contest. “Deze wedstrijd is een mooi initiatief waarmee app-ontwikkelaars de zichtbaarheid en de downloads van hun apps kunnen vergroten,” zegt Ruud Kluivers, General Manager van Liferay Benelux. “Hierdoor krijgen klanten van Liferay toegang tot steeds meer innovatieve apps, waarmee ze de ROI van hun platform kunnen vergroten.”
Winnende appsDe apps die zijn ingezonden voor de Liferay Marketplace App Contest zijn overwegend professionele apps voor gebruik binnen organisaties. Ze werden beoordeeld op creativiteit, integratie met het Liferay-platform, de vormgeving van de app, het gebruiksgemak en de inhoudelijke mogelijkheden van de app. De vier prijswinnaars krijgen een volledig verzorgde reis naar een Liferay-conferentie naar keuze, waaronder in Nederland, Duitsland, Spanje en Amerika. Verder krijgen ze op het event een eigen stand om hun app te promoten, inclusief een Featured App-status. Ook worden ze drie maanden in de Liferay Marketplace als Featured App genoemd. De winnende apps zijn:
Tori ForumTori is een portlet waarmee Liferay Portal uitgebreid kan worden met een mooi vormgegeven discussieforum. Door mogelijkheden als realtime notificaties en in-page navigatie is dit een uiterst gebruiksvriendelijke forumapplicatie. Tori kan zowel samen met, als in plaats van, de standaard Liferay forum-app gebruikt worden.
Vahtie EE - Survey and InsightVahtie is een krachtige enquête-applicatie, waarmee bedrijven feedback kunnen verzamelen van bijvoorbeeld werknemers en klanten. De app is ontwikkeld om kleine tot zeer grote organisaties direct vanuit hun Liferay-platform toegang te geven tot deze mogelijkheden. Vahti wordt veel gebruikt in combinatie met het populaire e-learning platform Valamis.
Social Apps ProxyMet de app Social Apps Proxy wordt het integreren van platformen als Twitter, LinkedIn, Meetup en Flickr in Liferay Portal een stuk makkelijker gemaakt. De http-proxyserver zorgt ervoor dat beveiligd inloggen via OAuth door Liferay Portal wordt gedaan, op verzoek van de gebruikers. Hierdoor kunnen deze media beter in Liferay geïntegreerd worden.
Visioneo reports PEViseono is een complete reporting-app, waarmee professionele rapportages in Liferay Portal gemaakt kunnen worden, inclusief grafieken, tabellen en afbeeldingen. Hierbij kunnen allerlei verschillende databronnen gebruikt worden en de rapportages zijn vanaf de server platformonafhankelijk te gebruiken op zowel pc’s, tablets als smartphones.
 

Dossiers
Meer over
Lees ook
GitLab maakt programma GitLab Commit - Virtual bekend

GitLab maakt programma GitLab Commit - Virtual bekend

Amsterdam, juli 2020 - GitLab heeft vandaag het programma voor GitLab Commit–Virtual bekend gemaakt; Gitlab’s eerste 24-uurs users event. Dit event waarbij DevOps strategieën en verhalen centraal staan, zal plaatsvinden op 26 augustus 2020.

Thinkwise low-code platform krijgt nieuwe universele gebruikersinterface

Thinkwise low-code platform krijgt nieuwe universele gebruikersinterface

Universal GUI biedt state-of-the-art gebruikerservaring op elk apparaat

NCSC publiceert richtlijnen voor beveiliging mobiele apps

NCSC publiceert richtlijnen voor beveiliging mobiele apps

Het Nationaal Cyber Security Centrum (NCSC) publiceert ICT-beveiligingsrichtlijnen voor mobiele apps. De richtlijnen helpen bedrijven gebruikers van mobiele apps die zij publiceren te beschermen tegen cyberaanvallen. Bedrijven publiceren in toenemende mate apps om hun dienstverlening naar klanten te vereenvoudigen, contact met het bedrijf mogelijk...