The X Factor

Ron Werner

Wat is dit mysterieuze element dat sommige producten enorm succesvol maakt, terwijl andere falen? Bestaat er een geheime saus, een 'X-factor', die succes in IT definieert? In deze keynote tijdens Test Automation Days zal Ron Werner prominente IT-doorbraken en -blunders onder de loep nemen, waardoor je meer dan 40 jaar teruggaat naar episch 1979 (toen Atari's baanbrekende arcadespel Asteroids werd gepubliceerd, de eerste mens in de geschiedenis werd gedood door een robot en G. Myers schreef zijn beroemde boek "The Art of Software Testing").

We kijken langs de opgeblazen modewoorden en verwachtingen van de IT- en softwaretestindustrie en doen wat testers het beste kunnen: vragen stellen. Welke rol kunnen testers spelen in het succesverhaal van geweldige software? Zijn testers hier überhaupt van belang? Hoe kunnen we snel falen om meer tijd te hebben om de gebruikersbasis te winnen? Geldt het testen van wijsheid uit de jaren zeventig nog steeds, en zo ja, hoe beïnvloedt het nog steeds de resultaten in het nieuwe millennium? En welke rol speelt testautomatisering hierin, of helemaal niet?

Dit zijn enkele van de vragen die Ron zal stellen op een reis die ver teruggaat in de geschiedenis van softwareontwikkeling. Het is 2020 en we gaan dieper in op succes- en faalverhalen. U zult hypothesen horen over cruciale factoren die goed kunnen definiëren hoe succesvol een product is, we zullen ze bewijzen of weerleggen - voordat we naar de finale komen, de ultieme doorslaggevende factor die uw product de beste finishing touch ooit zal geven. Hoe simpel sommige waarheden ook zijn, iemand moet dapper genoeg zijn om ze uit te spreken - Ron heeft deze uitdaging aangenomen, dus nu is het aan jou om ze te horen. Sluit je vast en hou je vast om erachter te komen!

Over Ron Werner

Ron is Lead QA Automation Engineer bij Joyn, een in München gevestigd bedrijf voor streamingtechnologie. Hij geeft momenteel vorm aan de automatisering van Joyn voor mobiele en SmartTV-apps. Als voormalig softwaretestconsultant heeft hij 15 jaar werkteamervaring in softwarekwaliteit en automatisering voor mobiele en webproducten. Ron heeft een duidelijke, no-nonsense kijk op hoe te testen, wat te testen en - misschien wel het belangrijkste - wat * niet * te testen. Zijn passie is mobiel testen, automatisering en AI, maar hij is ook gepassioneerd door tijd door te brengen met zijn gezin, of op zijn mountainbike te rijden in een door en door digitaal ontgiftende staat: offline.

Veilig en verantwoord ontmoeten

Test Automation Days zal in fysieke vorm doorgang vinden op dinsdag 22 en woensdag 23 september in de Jaarbeurs. Op locatie en tijdens het programma werken we volgens de huidige RIVM richtlijnen om verantwoord te inspireren en ontmoeten. Kijk hier voor het volledige corona protocol.

Over de Test Automation Days

Op 22 en 23 september organiseert CKC Seminars de 10e editie van de Test Automation Days in de Jaarbeurs, Utrecht. Dit jaar bestaat het congres uit twee dagen: dag een bestaat uit workshops en masterclasses waarbij de deelnemers leren door te doen. Dag twee richt zich meer op het uitwisselen van ideeën, inspiratie en ervaringen door middel van presentaties. Meer informatie via www.testautomationday.com

Interesse in deelname aan het congres?

Via AppWorks en  CloudWorks ontvangt u €50 korting op het registratietarief. Gebruik hiervoor code TAD2020AM tijdens de online aanmelding.

Graag tot ziens op 22 en 23 september!

 

Meer over
Lees ook
Onderzoek Pega toont aan: Intelligent Automation beschermt organisaties beter bij een toekomstige pandemie

Onderzoek Pega toont aan: Intelligent Automation beschermt organisaties beter bij een toekomstige pandemie

Intelligent automation speelt een belangrijk rol bij het vormgeven van de nieuwe manier werken na de pandemie, zo blijkt uit nieuw onderzoek van Pegasystems Inc. De wereldwijde studie werd uitgevoerd door onderzoeksbureau Savanta dat 3000 senior managers en IT-medewerkers heeft gevraagd naar hun gedachten en ideeën over de toekomstige rol van technologie...

Fundaments en CloudNation werken strategisch samen en versterken daarmee de Managed Cloud propositie

Fundaments en CloudNation werken strategisch samen en versterken daarmee de Managed Cloud propositie

Fundaments ziet al enige jaren een sterke groei in het belang van Public Cloud als waardevol platform voor het hosten van applicaties. Door een samenwerking te starten met CloudNation - expert en strategisch kennispartner in het accelereren van Public Cloud-transformaties - kan Fundaments haar Public Cloud-propositie verder verstevigen en versnellen.

Oprichters Yoast SEO nemen belang in WordProof

Oprichters Yoast SEO nemen belang in WordProof

Marieke van de Rakt en Joost de Valk, de oprichters en eigenaren van de populairste WordPress SEO-plugin Yoast met 10 miljoen+ gebruikers, hebben een belang genomen in de Nederlandse startup WordProof. Daarmee wordt een belangrijke stap gezet naar de verdere ontwikkeling van het Timestamp Ecosysteem van WordProof om het internet met inzet van blockchain...