Slack integreert App Directory in communicatieplatform

De App Directory van Slack bevat voor het eerst meer dan 1.000 apps. Meer dan 200 van deze apps worden door meer dan duizend bedrijven gebruikt. 155.000 ontwikkelaars ontwikkelen volgens Slack actief voor het platform.

Dit maakt Slack bekend in een blogpost. De App Directory heeft een update gekregen en is voortaan geïntegreerd in Slack. Dit moet het voor gebruikers eenvoudiger maken de juiste apps te vinden. Producten kunnen voortaan worden gezocht via de zijbalk, die onder de kanalen en direct messages van gebruikers is gepositioneerd. Via deze zijbalk kunnen gebruikers ondermeer zien welke apps binnen hun team worden gebruikt. Daarnaast is een zoekmachine beschikbaar in de zijbalk, waarmee gebruikers nieuwe apps kunnen zoeken. Deze apps kunnen vervolgens direct vanuit Slack worden geïnstalleerd.

Daarnaast is de integratie met Google Drive verbeterd. Google Drive is volgens Slack één van de meest populaire apps in de App Directory. Gebruikers zijn voortaan minder tijd kwijt aan het controleren van rechten van bestanden die zij delen via Slack. Zodra een bestand wordt gedeeld, wordt automatisch gecontroleerd of dit bestand toegankelijk is voor de groep waarmee het wordt gedeeld. Indien dit niet het geval is krijgen gebruikers de mogelijkheid aangeboden de rechten direct vanuit Slack aan te passen.

Meer over
Lees ook
GitLab maakt programma GitLab Commit - Virtual bekend

GitLab maakt programma GitLab Commit - Virtual bekend

Amsterdam, juli 2020 - GitLab heeft vandaag het programma voor GitLab Commit–Virtual bekend gemaakt; Gitlab’s eerste 24-uurs users event. Dit event waarbij DevOps strategieën en verhalen centraal staan, zal plaatsvinden op 26 augustus 2020.

Thinkwise low-code platform krijgt nieuwe universele gebruikersinterface

Thinkwise low-code platform krijgt nieuwe universele gebruikersinterface

Universal GUI biedt state-of-the-art gebruikerservaring op elk apparaat

NCSC publiceert richtlijnen voor beveiliging mobiele apps

NCSC publiceert richtlijnen voor beveiliging mobiele apps

Het Nationaal Cyber Security Centrum (NCSC) publiceert ICT-beveiligingsrichtlijnen voor mobiele apps. De richtlijnen helpen bedrijven gebruikers van mobiele apps die zij publiceren te beschermen tegen cyberaanvallen. Bedrijven publiceren in toenemende mate apps om hun dienstverlening naar klanten te vereenvoudigen, contact met het bedrijf mogelijk...