Sauce Labs neemt ‘real device’ testplatform TestObject over

Sauce Labs, leverancier van een cloud gebaseerd platform voor geautomatiseerde testen voor web- en mobiele applicaties, neemt het ‘real device’ testplatform voor mobiele apps TestObject over. Op een dergelijk platform kan de wijze waarop een app presteert en wordt weergegeven op verschillende mobiele apparaten geautomatiseerd worden getest. Het bedrijf wil het platform van TestObject integreren in haar eigen platform, en hierdoor een enkelvoudig platform aanbieden voor alle geautomatiseerde testen van web- en mobiele apps.

Sauce Labs biedt al langer een cloud gebaseerd testplatform aan dat dagelijks wordt gebruikt om 1 miljoen testen uit te voeren. In totaal zijn inmiddels 800 miljoen testen op zowel desktops, emulators, simulators als echte apparaten uitgevoerd via Sauce Labs. Door de overname van TestObject voegt Sauce Labs ondersteuning voor ruim 200 extra apparaten toe aan haar platform, evenals een private cloud oplossing gericht op bedrijven die security voorop stellen en de mogelijkheid handmatige testen met een hoge snelheid uit te voeren op echte apparaten.

Platform voor alle geautomatiseerde testbehoeften

“We zijn aangetrokken door TestObject gezien de hoge snelheid en betrouwbaarheid waarmee real device testing voor mobiele applicaties kan worden uitgevoerd, evenals het geweldige technische team dat hierachter zit”, aldus Charles Ramsey, CEO van Sauce Labs. “Deze strategische overname versnelt ons in staat de meest uitgebreide web- en mobiele testoplossing op de markt te leveren. Onze klanten profiteren van een enkelvoudig platform voor al hun geautomatiseerde testbehoeften voor web en mobiel.”
TestObject beschikt over een hoofdkantoor in de Duitse hoofdstad Berlijn. Dit kantoor blijft bestaan en gaat functioneren als het Europese hoofdkantoor voor Sauce Labs. Hannes Lenke treedt aan als General Manager voor de EMEA-regio.

Meer over
Lees ook
Vijf handige kanalen op YouTube over development

Vijf handige kanalen op YouTube over development

pexels-photo Anno 2020 leren en doen we ons veel dingen zelf. Zo doen we glasvezel vergelijken over het algemeen zelf, hier schakelen we in de meeste gevallen niet meer de hulp van een adviseur in. Hier kun je uiteraard verscheidene sites voor gebruiken, maar over het algemeen is YouTube echt perfect voor tutorials over allerlei verschillende onderwerpen.

Delmation Products en Docksters slaan handen ineen

Delmation Products en Docksters slaan handen ineen

Delmation Products uit Zoetermeer en Docksters uit Zwolle hebben besloten om de handen ineen te slaan. De samenwerking tussen beide ICT-bedrijven biedt klanten naast specialistische kennis van datacommunicatie en IoT-hardware nu ook een cloud-based IoT-monitoringsplatform.

Duitse adesso Group slaat slag met overname van drie Nederlandse software-ontwikkelaars

Duitse adesso Group slaat slag met overname van drie Nederlandse software-ontwikkelaars

Het Duitse beursgenoteerde bedrijf adesso heeft een meerderheidsbelang in drie Nederlandse software-ontwikkelingsbedrijven verworven. De bedrijven Blue4IT, Codesquad en Bluefront die deel uitmaakten van Blue Group IT, richten zich op de ontwikkeling van front- en backend softwareapplicaties voor onder andere banken, diverse multinationals en overheidsinstellingen