Randstad wint OutSystems Innovation Award

Twee IT-projecten van uitzendorganisatie Randstad zijn beloond met een OutSystems Innovation Award. Deze award wordt uitgereikt aan mensen en organisaties die het OutSystems Platform gebruiken om IT-afdelingen proactiever en productiever te maken, innovatie te stimuleren en businesswaarde te creëren. Randstad ontvangt de award voor zijn applicatie ‘Automatische Loonberekening voor Medisch Personeel’ en voor het nieuw ontwikkelde klantenportaal.
Bij het project ‘Automatische loonberekening voor medisch personeel’ hebben twee ontwikkelaars van Randstad's IT-afdeling het OutSystems Platform gebruikt om complexe handmatige processen met betrekking tot de salarisberekening van het medisch personeel te automatiseren. Een maatwerkapplicatie is in vijf maanden tijd ontwikkeld. De applicatie maakt waar mogelijk gebruik van de reeds aanwezige systemen. Ook is de oplossing geïntegreerd met het ERP-pakket dat binnen Randstad wordt gebruikt.

“We hebben in een kort tijdsbestek een kosteneffectieve oplossing weten te realiseren die waarde oplevert voor de business. De bedrijfsapplicatie heeft geleid tot 100 procent gebruikersacceptatie en een onmiddellijke ROI”, aldus Goncalo Vilhena, Service Manager bij Randstad.
KlantenportaalRandstad heeft in het tweede winnende project een in .NET ontwikkeld klantenportaal vervangen door een volledig nieuw portaal op basis van het OutSystems Platform. Het nieuwe portaal omvat 20 procent meer functionaliteit dan het oude systeem. Een team van drie ontwikkelaars leverde in slechts vier maanden tijd een eerste versie van het platform op. De definitieve versie werd op basis van een aantal wijzigingsverzoeken van gebruikers twee maanden later opgeleverd.
“We hebben een toekomstvast klantenportaal gerealiseerd waarmee we ons in deze competitieve markt kunnen onderscheiden”, legt Vasco Teixeira-Pinto, Service Manager bij Randstad, uit.
“Randstad is een uitstekend voorbeeld van hoe een IT-afdeling innovatie kan stimuleren binnen een organisatie”, zegt Ruud Hochstenbach van OutSystems. “De bedrijfsapplicaties die zij met behulp van het OutSystems Platform hebben ontwikkeld, hebben geleid tot een efficiënter loonadministratieproces en een beter contact met klanten. ”

Meer over
Lees ook
Onderzoek Pega toont aan: Intelligent Automation beschermt organisaties beter bij een toekomstige pandemie

Onderzoek Pega toont aan: Intelligent Automation beschermt organisaties beter bij een toekomstige pandemie

Intelligent automation speelt een belangrijk rol bij het vormgeven van de nieuwe manier werken na de pandemie, zo blijkt uit nieuw onderzoek van Pegasystems Inc. De wereldwijde studie werd uitgevoerd door onderzoeksbureau Savanta dat 3000 senior managers en IT-medewerkers heeft gevraagd naar hun gedachten en ideeën over de toekomstige rol van technologie...

Fundaments en CloudNation werken strategisch samen en versterken daarmee de Managed Cloud propositie

Fundaments en CloudNation werken strategisch samen en versterken daarmee de Managed Cloud propositie

Fundaments ziet al enige jaren een sterke groei in het belang van Public Cloud als waardevol platform voor het hosten van applicaties. Door een samenwerking te starten met CloudNation - expert en strategisch kennispartner in het accelereren van Public Cloud-transformaties - kan Fundaments haar Public Cloud-propositie verder verstevigen en versnellen.

Digitale klantervaring cruciaal voor bedrijfssucces na COVID-19

Digitale klantervaring cruciaal voor bedrijfssucces na COVID-19

Onderzoek ServiceNow toont dat EMEA-organisaties achterlopen ten opzichte van de VS bij het inzetten van digitale transformatie om klantervaringen te verbeteren