Randstad wint OutSystems Innovation Award

Twee IT-projecten van uitzendorganisatie Randstad zijn beloond met een OutSystems Innovation Award. Deze award wordt uitgereikt aan mensen en organisaties die het OutSystems Platform gebruiken om IT-afdelingen proactiever en productiever te maken, innovatie te stimuleren en businesswaarde te creëren. Randstad ontvangt de award voor zijn applicatie ‘Automatische Loonberekening voor Medisch Personeel’ en voor het nieuw ontwikkelde klantenportaal.
Bij het project ‘Automatische loonberekening voor medisch personeel’ hebben twee ontwikkelaars van Randstad's IT-afdeling het OutSystems Platform gebruikt om complexe handmatige processen met betrekking tot de salarisberekening van het medisch personeel te automatiseren. Een maatwerkapplicatie is in vijf maanden tijd ontwikkeld. De applicatie maakt waar mogelijk gebruik van de reeds aanwezige systemen. Ook is de oplossing geïntegreerd met het ERP-pakket dat binnen Randstad wordt gebruikt.

“We hebben in een kort tijdsbestek een kosteneffectieve oplossing weten te realiseren die waarde oplevert voor de business. De bedrijfsapplicatie heeft geleid tot 100 procent gebruikersacceptatie en een onmiddellijke ROI”, aldus Goncalo Vilhena, Service Manager bij Randstad.
KlantenportaalRandstad heeft in het tweede winnende project een in .NET ontwikkeld klantenportaal vervangen door een volledig nieuw portaal op basis van het OutSystems Platform. Het nieuwe portaal omvat 20 procent meer functionaliteit dan het oude systeem. Een team van drie ontwikkelaars leverde in slechts vier maanden tijd een eerste versie van het platform op. De definitieve versie werd op basis van een aantal wijzigingsverzoeken van gebruikers twee maanden later opgeleverd.
“We hebben een toekomstvast klantenportaal gerealiseerd waarmee we ons in deze competitieve markt kunnen onderscheiden”, legt Vasco Teixeira-Pinto, Service Manager bij Randstad, uit.
“Randstad is een uitstekend voorbeeld van hoe een IT-afdeling innovatie kan stimuleren binnen een organisatie”, zegt Ruud Hochstenbach van OutSystems. “De bedrijfsapplicaties die zij met behulp van het OutSystems Platform hebben ontwikkeld, hebben geleid tot een efficiënter loonadministratieproces en een beter contact met klanten. ”

Meer over
Lees ook
HP maakt mobiele content en apps beschikbaar via veilige appwinkel

HP maakt mobiele content en apps beschikbaar via veilige appwinkel

HP kondigt de HP Access Catalog aan, een catalogus met on-demand mobiele content. Werknemers kunnen met behulp van de catalogus direct applicaties en digitale content op mobiele apparaten en desktops downloaden. HP verandert hiermee de wijze waarop organisaties diensten leveren aan mobiele werknemers.Medewerkers verwachten vandaag de dag volgens HP...

Amazon AppStream vermindert IT-belasting op apparaten van eindgebruikers

Amazon AppStream vermindert IT-belasting op apparaten van eindgebruikers

Mobiele apparaten hebben net als desktop-PC's een bepaalde hoeveelheid rekenkracht. Het kan dan ook voorkomen dat applicaties te zwaar zijn om op een bepaald mobiel apparaat te draaien. Amazon biedt uitkomst met Amazon AppStream, een dienst die gebruikers in staat stelt apps die voor een zware IT-belasting zorgen vanuit de cloud te streamen naar hun...

Infosys ontwikkelt apps voor Volvo Cars

Infosys ontwikkelt apps voor Volvo Cars

Infosys gaat applicaties ontwikkelen voor de autofabrikant Volvo Cars. Het bedrijf gaat applicaties leveren die de wereldwijde bedrijfsvoering van Volvo Cars gaan ondersteunen. De bedrijven werken sinds 2010 samen en breiden nu hun samenwerking verder uit.De applicaties van Infosys gaan verschillende domeinen binnen Volvo Cars ondersteunen. Het gaat...