OHT-Mobile helpt ontwikkelaars apps internationaal uit te rollen

softwareontwikkeling

OHT-Mobil lanceert Lingui. Met Lingui van OHT-Mobile kunnen app-ontwikkelaars hun apps in meerdere talen beschikbaar maken, zonder deze opnieuw te hoeven indienen bij Apple’s App Store of Google Play.
“Nadat ontwikkelaars veel tijd en moeite hebben gestoken in het ontwikkelen van hun applicatie, is één van de grootste uitdagingen die ze tegenkomen het toegankelijk en boeiend maken van hun applicaties voor gebruikers over de hele wereld,” zegt Ofer Shoshan, CEO van One Hour Translation. “Met Lingui van OHT-Mobile kunnen ontwikkelaars het tijdrovende en dure proces waarbij applicaties voor meerdere soorten publiek worden gelokaliseerd uitbesteden”.
Lingui van OHT-Mobile vereenvoudigt het ontwikkelingsproces door een paar regels met codes in te voegen in de applicatie die tekst in de gebruikersomgeving detecteren. Deze tekst kan vervolgens op verschillende manieren worden vertaald: een automatische vertaling, een professionele menselijke vertaling of een crowd sourced-vertaling. Zodra het vertaalproces afgerond is gaat de update direct in alle landen live. Gebruikers selecteren vervolgens in de app de taal naar keuze.

Lees ook
The X Factor

The X Factor

Wat is dit mysterieuze element dat sommige producten enorm succesvol maakt, terwijl andere falen? Bestaat er een geheime saus, een 'X-factor', die succes in IT definieert?

GitLab maakt programma GitLab Commit - Virtual bekend

GitLab maakt programma GitLab Commit - Virtual bekend

Amsterdam, juli 2020 - GitLab heeft vandaag het programma voor GitLab Commit–Virtual bekend gemaakt; Gitlab’s eerste 24-uurs users event. Dit event waarbij DevOps strategieën en verhalen centraal staan, zal plaatsvinden op 26 augustus 2020.

Thinkwise low-code platform krijgt nieuwe universele gebruikersinterface

Thinkwise low-code platform krijgt nieuwe universele gebruikersinterface

Universal GUI biedt state-of-the-art gebruikerservaring op elk apparaat