Nokia lanceert slimme launcher voor Android

nokia-zlauncher-android

Nokia lanceert Zlauncher, een launcher waarmee je de bestaande launcher van het Android-platform kunt vervangen. De tool leert welke apps de gebruiker het meest gebruikt en toont deze automatisch in het launchscherm.
Zlauncher is een intelligente launcher die nauwlettend het gedrag van gebruikers in de gaten houdt. Het launchscherm wordt door de tool continu aangepast, zelfs op basis van tijd. De tool kijkt bijvoorbeeld welke apps een gebruiker 's ochtends, 's middags en 's avonds gebruikt en toont op deze dagdelen verschillende launchschermen. Gebruikers hebben hierdoor altijd de apps tot hun beschikking die zij op dat tijdstip het meest gebruiken.
Het is opvallend dat Nokia met een oplossing voor het Android-platform. Het bedrijf is namelijk onlangs overgenomen door Microsoft. In de overeenkomst die hiervoor is gesloten hebben de bedrijven vastgelegd dat Nokia zelf geen smartphones meer mag verkopen. Het ontwikkelen voor software voor andere mobiele platformen dan Windows Phone is kennelijk voor Nokia nog wel toegestaan.
 

Meer over
Lees ook
Veracode publiceert State of Software Security deel 11

Veracode publiceert State of Software Security deel 11

Veracode, de grootste internationale leverancier van oplossingen voor application security testing (AST), presenteert vandaag zijn State of Software Security (SOSS) rapport deel 11. Het rapport toont onder meer aan dat de meeste applicaties minimaal één beveiligingslek bevatten en dat het verhelpen van dergelijke kwetsbaarheden gewoonlijk maanden kost.

Progress introduceert Fiddler Everywhere

Progress introduceert Fiddler Everywhere

Progress de toonaangevende leverancier van software en technologie voor applicatieontwikkeling en digitale ervaringen, heeft vandaag de introductie aangekondigd van Progress Fiddler™ Everywhere. Dit is de nieuwste versie van de populaire proxy tool voor het debuggen van websites die door vier miljoen ontwikkelaars en honderdduizenden organisaties wereldwijd...

Tableau en Einstein Analytics fuseren: Einstein Analytics wordt Tableau CRM

Tableau en Einstein Analytics fuseren: Einstein Analytics wordt Tableau CRM

Tableau Software onthulde tijdens zijn jaarlijkse Tableau Conference zijn plannen voor de integratie van Einstein Analytics van Salesforce met Tableau. De combinatie levert organisaties het meest uitgebreide en diepgaande analyseplatform op dat er op de markt beschikbaar is. Einstein Analytics zal verdergaan onder de naam Tableau CRM