Nieuw platform maakt het mogelijk gratis enterprise apps te bouwen in de Mendix-cloud

Mendix, ontwikkelaar van het gelijknamige app Platform as a Service (aPaaS), lanceert de Mendix Community Edition. Dit is een gratis en vrijblijvend variant van het Mendix App Platform waarmee ontwikkelaars gratis enterprise apps kunnen bouwen.
De nieuwe Mendix Community Edition is aangekondigd op Mendix World 2014. Op dit evenement lanceerde Mendix ook AppCloud, een nieuwe set cloud-services die de manier waarop organisaties bedrijfsapplicaties bouwen, delen en gebruiken, drastisch verbetert. De Mendix Community Edition zorgt ervoor dat de wereldwijde community van ontwikkelaars, power-users en business-experts toegang krijgen tot dezelfde technologie die grote organisaties gebruiken om bedrijfsapplicaties te ontwikkelen.
App-gedreven innovatieMet de komst van de gratis Mendix Community Edition kan iedereen, van start-ups tot individuele ontwikkelaars in grote organisaties, direct gebruik maken van Mendix om gemakkelijk werkende applicaties te bouwen en met anderen te delen.
“Nu applicaties de belangrijkste differentiator worden in veel industrieën, hebben ontwikkelaars en organisaties, groot en klein, een betere en eenvoudigere manier nodig om een concept snel naar een werkende app te vertalen,” zegt Derek Roos, CEO en medeoprichter van Mendix. “Onze nieuwe Community Edition is ontworpen om app-gedreven business-innovatie algemeen toegankelijk, eenvoudig en gratis te maken.”
Mendix Community EditionDe Mendix Community Edition bevat de snelle ontwikkelmogelijkheden van het Mendix App Platform, gecombineerd met een complete set van uitrolmogelijkheden voor kleine teams tot 10 gebruikers. Gebruikers kunnen probleemloos overschakelen naar commerciële edities om meer gebruikers toe te voegen en enterprise-mogelijkheden te kunnen gebruiken, waaronder private-cloud and on-premise uitrolmogelijkheden, app-monitoring, back-up en resource-management, evenals enterprise-beheer en ondersteuning.
De Mendix Community Edition is vandaag onthuld op Mendix World 2014 en zal op 10 april publiek beschikbaar komen. Nieuwe gebruikers kunnen zich nu aanmelden op now.mendix.com.
 

Meer over
Lees ook
GitLab maakt programma GitLab Commit - Virtual bekend

GitLab maakt programma GitLab Commit - Virtual bekend

Amsterdam, juli 2020 - GitLab heeft vandaag het programma voor GitLab Commit–Virtual bekend gemaakt; Gitlab’s eerste 24-uurs users event. Dit event waarbij DevOps strategieën en verhalen centraal staan, zal plaatsvinden op 26 augustus 2020.

Thinkwise low-code platform krijgt nieuwe universele gebruikersinterface

Thinkwise low-code platform krijgt nieuwe universele gebruikersinterface

Universal GUI biedt state-of-the-art gebruikerservaring op elk apparaat

MuleSoft wordt onderdeel van Salesforce

MuleSoft wordt onderdeel van Salesforce

Salesforce neemt MuleSoft over, een Amerikaans bedrijf dat het integratieplatform Anypoint Platform levert om SaaS en enterprise applicaites in de cloud en on-premises omgevingen met elkaar te verbinden. Salesforce betaalt 5,9 miljard dollar, omgerekend 4,8 miljard euro, voor MuleSoft. Meer dan 1.200 bedrijven in zestig landen wereldwijd maken gebruik...