Mobiquity neemt Morgan Clark & Company over om Europees aanbod te verbreden

Mobiquity

Mobiquity, leverancier van oplossingen voor mobile engagement, neemt het Amsterdamse adviesbureau Morgan Clark & Company over. Deze overname stelt Mobiquity in staat om zijn Europese activiteiten op het gebied van advies en transformatieservices verder uit te breiden. 
“Mobiel zit in ons DNA – wij zijn er sterk op gericht innovatieve oplossingen te bieden, die een rijke gebruikerservaring, een businessstrategie en geïntegreerde technologie combineren”, zegt Bill Seibel, oprichter en CEO van Mobiquity. “Nu de mobiele trend zorgt voor verandering en innovatie bij bedrijven, blijven we vasthouden aan onze multidisciplinaire benadering en stimuleren we de innovatie binnen het groeiende aantal Europese klanten.”
Morgan Clark heeft een focus op grootzakelijke technologieën, businessconsulting en projectmanagement. Het bedrijf heeft veel ervaring en expertise in projecten met klanten in sectoren als financiële dienstverlening, telecom en media, manufacturing en dienstverlening. Door de strategische kennis en praktijkervaring van Morgan Clark te combineren met de bestaande delivery-mogelijkheden van Mobiquity, ontstaat een end-to-end oplossingsmodel voor Europese klanten. Dit uitgebreide model is een weerspiegeling van het model van Mobiquity in de Verenigde Staten. Het is kritisch voor het succes en de visie van het bedrijf binnen zijn ambitie om voor zakelijke klanten de eerste keus te zijn als mobile engagement-partner.
“Wij richten ons op de snel stijgende vraag onder bedrijven in Europa naar mobiele interactie met hun markten”, zegt Paul Piebinga, algemeen directeur Europa bij Mobiquity. “Wij zijn ervan overtuigd dat Morgan Clark onze bestaande consultingactiviteiten en user-design- en technologietransformatieteams versterkt.”
Door de overname voegt Mobiquity bekende namen toe aan zijn klantengroep, waaronder Liberty Global, Dekra, ING, CMI, Randstad, LambWeston, Manpower, Artis, ZTE, Rabobank Fondsenbeheer, KPN en Nationale-Nederlanden.
 

Meer over
Lees ook
Scandinavische DevOps-specialisten vergroten hun slagkracht

Scandinavische DevOps-specialisten vergroten hun slagkracht

Eficode, een Finse DevOps specialist met een vestiging in Amsterdam, heeft het Deense Praqma overgenomen. Praqma is eveneens een in DevOps gespecialiseerd adviesbureau met kantoren in Denemarken, Zweden en Noorwegen. Met deze transactie voegt Eficode nog een land toe aan zijn portfolio (Noorwegen). Voor Praqma komen er zelfs drie landen bij: Finland,...

Qlik neemt CrunchBot en Crunch Data over voor verbeterde spraakgestuurde analyses

Qlik neemt CrunchBot en Crunch Data over voor verbeterde spraakgestuurde analyses

Qlik heeft de AI-analysebot van CrunchBot overgenomen, tegelijk met het ervaren AI-team van Crunch Data Inc. Analyse-resultaten die dankzij deze oplossingen in natuurlijke taal worden aangeboden, bieden verbeterde inzichten aan gebruikers, zowel in Qlik Sense als in populaire samenwerkingstools zoals Slack, Skype, Salesforce Chat en Microsoft Teams....

Meeesters in IT neemt BT Advise Staffing Nederland over

Meeesters in IT neemt BT Advise Staffing Nederland over

Meeesters in IT heeft BT Advise Staffing in Nederland overgenomen. BT Advise Staffing is een consultancy business of unit die projectmanagers, servicemanagers en windows- en netwerkbeheerders levert aan meer dan 30 klanten in Nederland. De BT Advise Staffing activiteiten in Nederland, die vorig jaar een omzet van ongeveer 14 miljoen euro boekten, biedt...