Mendix ziet sterke groei van haar ecosysteem van partners en ontwikkelaars

Mendix, ontwikkelaar van het applicatieplatform-as-a-service, introduceert een uitbreiding van het partnerprogramma om het snel groeiende ecosysteem beter te kunnen ondersteunen. Sinds de release van belangrijke vernieuwingen van het Mendix App Platform, aangekondigd op Mendix World 2014, hebben 20 nieuwe implementatie partners geïnvesteerd in het opzetten van een Mendix-practice.
Het Mendix Partner Programma biedt verschillende nieuwe en aangepaste elementen, waaronder toegang tot meer mensen en middelen om nieuwe partners te ondersteunen en hun succes in de markt te verzekeren. Specifieke onderdelen uit het programma zijn:

  • Uitgebreid Global partner-team, waaronder partner-managers om partners te ondersteunen bij hun activiteiten, om hun inkomsten te vergroten en samen succesvol klanten te bedienen.
  • Uitgebreide ontwikkel-tools, architectuur-patterns, herbruikbare applicaties en componenten en onbeperkte sandbox-omgevingen. Deze helpen partners om snel maatwerk applicaties te ontwikkelen, delen en verbeteren.
  • Uitgebreide online academy om het ondersteunen van nieuwe partners te versnellen, waardoor men snel ervaring kan opdoen bij het leveren van op Mendix gebaseerde oplossingen.
  • Vernieuwde Marketplace om partners te helpen om hun op Mendix gebaseerde oplossingen te gelde te maken in de Mendix community App Store.
Investeren“Het uitgebreide partnerprogramma geeft blijk van onze toewijding om fors te investeren in het ondersteunen van ons diverse en snelgroeiende partnerecosysteem,” zegt Mark Rogers, Vice President van Business Development bij Mendix. “Ons doel is om zoveel mogelijk partners wereldwijd te helpen om Mendix te gebruiken, te groeien en succesvol te zijn bij het pionieren met de volgende generatie van application delivery.”
Sinds Mendix World 2014, het grootste community-evenement van het bedrijf, groeit het Mendix ecosysteem van partners, systeemintegrators, strategieconsultants en ISV’s sterk. In de eerste helft van 2014 zijn 20 nieuwe partners begonnen met het opbouwen van hun Mendix-practices, door te investeren in training en het ontwikkelen van kant en klare oplossingen. Onder deze bedrijven bevinden zich onder andere de partners voor de Nederlandse markt Sogeti, HERA, Incentro, Nokavision, Pegamento, Solvos en Synobsys Consultancy.
Internationale partnersDe internationale partners zijn Bodhtree, Bouyant Solutions, CabForward, Kinetech, KnowledgeSource Solutions, MCF Tech Solutions, Navivo Technology Solutions, Pariveda Solutions, Synex, Techiva, Triumph Consultancy en UST Global. Zij treden toe tot de wereldwijde Mendix-community, waarvan bedrijven als Accenture, Capgemini, TechMahindra en anderen deel uitmaken.

Meer over
Lees ook
The X Factor

The X Factor

Wat is dit mysterieuze element dat sommige producten enorm succesvol maakt, terwijl andere falen? Bestaat er een geheime saus, een 'X-factor', die succes in IT definieert?

GitLab maakt programma GitLab Commit - Virtual bekend

GitLab maakt programma GitLab Commit - Virtual bekend

Amsterdam, juli 2020 - GitLab heeft vandaag het programma voor GitLab Commit–Virtual bekend gemaakt; Gitlab’s eerste 24-uurs users event. Dit event waarbij DevOps strategieën en verhalen centraal staan, zal plaatsvinden op 26 augustus 2020.

Thinkwise low-code platform krijgt nieuwe universele gebruikersinterface

Thinkwise low-code platform krijgt nieuwe universele gebruikersinterface

Universal GUI biedt state-of-the-art gebruikerservaring op elk apparaat