KMOapp.be helpt MKB’ers een eigen mobiele app te bouwen

In deze nog steeds barre economische tijden kunnen MKB`s alle middelen voor een betere marketing goed gebruiken. Daarbij is eenvoudige communicatie met klant en prospect van essentieel belang. KMOapp.be, gericht op Nederlandse MKB’s en Vlaamse KMO’s, biedt uitkomst.
Uiteraard hebben alle KMO`s vandaag een website en zetten die volop in voor klantenwerving- en binding. Jammer genoeg daalt echter de verkoop van de klassieke computer, ten voordele van de kleine handige smartphone. Meer en meer mensen doen alles op hun telefoon en grijpen nog maar zelden naar de echte computer of laptop. Een bedrijf zoeken en vinden op een klein telefoonscherm is echter niet zo eenvoudig. Er zijn nog maar weinig websites aangepast aan mobiel gebruik. Een klassieke website is immers moeilijk te vinden en slecht leesbaar bij mobiel gebruik.

Mobiele app

De oplossing bij uitstek is dan een mobiele app, te downloaden door klant en prospect, aanwezig in Google Play Store en Apple App Store. KMO en MKB`s lopen hierbij echter tegen obstakels aan en deinzen terug voor het onbekende, voor de hoge ontwikkelingskosten van vaak duizenden euros, voor de lange ontwikkeltijd en voor de moeilijkheden om hun app steeds up-to-date te houden.
KMOapp.be is een Nederlandstalig app platform dat MKB’ers uit de voeten helpt met de ontwikkeling van een mobiele app. Gebruikers kunnen met behulp van een handleiding in tekst en video binnen 15 minuten een eigen app bouwen. Hiervoor is geen technische kennis nodig. Gebruikers kunnen de app daarnaast gratis testen in de Doe-Het-Zelf afdeling.

Beschikbaarheid

KMOapp.be is beschikbaar voor 29 euro per maand. MKB’ers die ook dit platform te technisch vinden of hier simpelweg geen tijd in willen investeren kunnen ook kiezen voor de Full Service-optie. Hierbij bouwt een ontwikkelaar vanaf 549 euro een app voor de gebruiker.

Lees ook
GitLab maakt programma GitLab Commit - Virtual bekend

GitLab maakt programma GitLab Commit - Virtual bekend

Amsterdam, juli 2020 - GitLab heeft vandaag het programma voor GitLab Commit–Virtual bekend gemaakt; Gitlab’s eerste 24-uurs users event. Dit event waarbij DevOps strategieën en verhalen centraal staan, zal plaatsvinden op 26 augustus 2020.

Thinkwise low-code platform krijgt nieuwe universele gebruikersinterface

Thinkwise low-code platform krijgt nieuwe universele gebruikersinterface

Universal GUI biedt state-of-the-art gebruikerservaring op elk apparaat

Gratis tool brengt impact netwerkproblemen op app-prestaties in kaart

Gratis tool brengt impact netwerkproblemen op app-prestaties in kaart

Cloudflare lanceert Cloudflare Mobile SDK, een nieuwe gratis tool die ontwikkelaars inzicht geeft in netwerkproblemen die de gebruikerservaring van hun apps beïnvloeden. De tool helpt ontwikkelaars beter te begrijpen op welke wijze hun mobiele apps gebruik maken van het netwerk. "Moderne appontwikkelaars investeren al flink in hun apps om incidenten...