InWork ondersteunt leven lang leren met InWork IT Academy

IT-detachering- en outsourcingbedrijf InWork richt de InWork IT Academy op. Met deze academy biedt het bedrijf zijn werknemers werkplekonafhankelijke faciliteiten voor continu leren via e-learning.

Met de InWork IT Academy kan InWork een persoonlijk leertraject bieden aan elke werknemer, ongeacht vooropleiding en werkervaring. InWork maakt hiervoor gebruik van het IT-opleidingsplatform van MyCademy. Dit platform wordt werknemers aangeboden binnen een eigen InWork-omgeving. De InWork IT Academy is in eerste instantie beschikbaar voor 500 medewerkers. De komende maanden krijgen meer werknemers toegang tot de academy.

Mensen staan centraal

InWork combineert e-learning via de InWork IT Academy met eigen klassikale opleidingen. Zowel InWork als haar klanten zullen profiteren van deze strategische keuze voor een integrale aanpak van continu leren, vertelt Remco Hobbelen, directeur Business Solutions bij InWork: “Onze mensen zijn voor ons het allerbelangrijkst. De kwaliteit van de dienstverlening aan onze klanten begint immers bij onze medewerkers. We zetten met de InWork IT Academy maximaal in op hun ontwikkeling. De afgelopen jaren zijn we hard gegroeid en we willen een aantrekkelijke werkgever zijn en blijven. Zeker in de huidige krappe arbeidsmarkt voor IT-professionals zijn dit soort secundaire arbeidsvoorwaarden erg belangrijk.”

De managementtools van de InWork IT Academy zorgen ervoor dat managers betrokken zijn en de voortgang van werknemers gemakkelijk kunnen volgen en begeleiden. Hiermee wil het bedrijf continu leren zorgvuldig inbedden in de volledige InWork-organisatie.

Continue kennisontwikkeling

MyCademy levert niet alleen de technologie voor de InWork IT Academy, maar begeleidt InWork ook doorlopend met adviezen en ondersteuning bij een leven lang leren. Patrick Kieviet, CEO van MyCademy: “InWork geeft met de InWork IT Academy concrete invulling aan het concept continu leren. Ze zijn daarmee een voorloper binnen de IT-markt. Continue kennisontwikkeling is cruciaal in een sector waarin technologie zo snel verandert en goede IT-professionals schaars zijn.”

Lees ook
'Studenten willen via een Spotify-model best voor software betalen'

'Studenten willen via een Spotify-model best voor software betalen'

Studenten zijn best bereid voor software te betalen als deze via een Spotify-achtig model wordt aangeboden. Dit stelt de Belgische Open VLD-politicus Arne Vandendriessche op basis van een enquête van Guido die is ingevuld door ongeveer 2.000 hogeschool- en universiteitsstudenten.Eén op de vijf studenten zou zich nog altijd heftig verzetten tegen het...

Mismatch op de Nederlandse ICT-arbeidsmarkt

Mismatch op de Nederlandse ICT-arbeidsmarkt

Op de Nederlandse ICT-arbeidsmarkt is sprake van een mismatch tussen vraag en aanbod. ICT-professionals beschikken vaak niet over de juiste vaardigheden om een baan te krijgen. Veel ICT'ers zitten tegelijkertijd echter zonder baan thuis. CA-ICT, CIO Platform Nederland, Digivaardig & Digiveilig, het Ministerie van Economische Zaken en Nederland ICT...

Nederland koploper op het gebied van educatieve games

Nederland koploper op het gebied van educatieve games

Nederland is koploper in de Europese Unie (EU) als het gaat om de ontwikkeling van educatieve games. Dit is voor de EU reden de leiding over een omvangrijk Europees onderzoeks- en innovatieproject over educatieve gaming voor de komende vier jaar toe te wijzen aan de Nederlandse Open Universiteit.Het RAGE-project werd in een zware Horizon2020-competitie...