ICT Concept gaat op overnamepad

ICT-Concept375285

Total Specific Hosting(‘TSH’), de leidende groep samenwerkende Nederlandse ICT-outsourcing bedrijven, heeft een belang genomen in ICT Concept. Als onderdeel van TSH krijgt ICT Concept toegang tot kennis en kapitaal om zelf acquisities te doen.

Hiermee wordt een versneld groeipad vormgegeven ten bate van de klanten enmedewerkers van ICT Concept, waarmee het succes van de onderneming voor de lange termijn gewaarborgd is. ICT Concept bestaat dit jaar 20 jaar en is uitgegroeid tot marktleider binnen de juridische sector. Dagelijks werken ruim 90 betrokken medewerkers aan professionele en innovatieve ICT-oplossingen voor klanten in de advocatuur, het notariaat en de deurwaarderspraktijk.

ICT Concept is al jaren koploper binnen het ICT-landschap van de juridische markt. Door samen te werken met andere ondernemers binnenTSH kan deze dienstverlening verder worden uitgebreid, terwijl de klantgerichte cultuur en aanpak van ICT Concept volledig behouden blijft. Het toetreden van TSH als partner voor de volgende groeifase betekent voor klanten dat er in de toekomst nogmeer innovatieve oplossingen aangeboden worden.Het management van ICT Concept zal doorgaan in haar huidige rolbij de onderneming.

René van Schaik, Algemeen Directeur: "De afgelopen jaren zijn er veel investeringsmaatschappijen, gelukzoekers en ICT-bedrijven langs geweest om hun verhaal te vertellen. Er werd van alles beloofd, maar onze eigen identiteit en integriteit stond steeds op het spel. Zaken waar wij al jaren voor staan en hard voor werken. In TSH en Strikwerda Investments hebben wij een partner gevonden die ons begrijpt en die onze visie en strategie deelt.

Roland van Hierden, Financieel Directeur: Strikwerda Investments heeft in het verleden bewezen dat ze doen waar ze voor staan, ook na de acquisitie. Met deze stap blijft onze klantgerichte focus gewaarborgd en zien wij veel kansen om onze bestaande en nieuwe klanten nog beter van dienst te zijn. Daarnaast maakt TSH het als sterke financiële partner mogelijk om ook door acquisities de groei van ons bedrijf verder te versnellen."

Matthieu van Amerongen, CEO van TSH: Als expert én marktleider in de juridische sector is ICT Concept een prachtige aanvulling op TSH. Wij zijn dan ook verheugd middels dit partnershiponze markt leidende positie als dé ICT Outsourcing partij van Nederland verder te verstevigen. Ik kijk uit naar een plezierige en succesvolle samenwerking om de groeistrategie van ICT Concept te realiseren.

Voor TSH is dit de zesde onderneming die zich aansluitsinds haar oprichting in 2016. TSH wil naast de huidige sterke organische groei tevens andere toonaangevende ICT-outsourcingsbedrijven aan latensluiten binnen de groep. Samen wordt ereen toekomstbestendig intrinsiek goed bedrijf gebouwd. Strikwerda Investments, een Nederlands familie investeringsfonds met een sterk track-record in de ICT-sector, is meerderheidsaandeelhouder in TSH.

Lees ook
Siemens Digital Industries Software sluit zich aan bij het Brainport Development High Tech Software Cluster

Siemens Digital Industries Software sluit zich aan bij het Brainport Development High Tech Software Cluster

Siemens Digital Industries Software heeft zich aangesloten bij het High Tech Software Cluster (HTSC). Dit is de volgende stap in het doel van het bedrijf om de samenwerkingsactiviteiten binnen de grotere Brainport-regio uit te breiden.

AVAAP - New Kid in Dutch Infor ERP/CloudSuite town

AVAAP - New Kid in Dutch Infor ERP/CloudSuite town

Avaap (www.avaap.com) is misschien niet de naam die direct een belletje laat rinkelen. Toch is Avaap een van ’s werelds de grootste Infor-systeemintegrators. En sinds kort zijn we ook een Benelux-vestiging geopend in Amsterdam, om onze klanten nog beter te kunnen ondersteunen.

GitLab kondigt partnership met IBM aan om klanten te helpen DevOps proces te versnellen

GitLab kondigt partnership met IBM aan om klanten te helpen DevOps proces te versnellen

GitLab, de applicatie die integrale ondersteuning biedt voor het complete DevOps-ontwikkelproces, heeft haar strategische partnership met IBM aangekondigd, waarmee GitLab in de IBM Cloud & Cognitive business Cloud Pak wordt opgenomen.