HP helpt apps af te stemmen op gebruikers met AppPulse Mobile

HP lanceert nieuwe software voor het ontwikkelen van apps op basis van de behoefte van gebruikers. HP wil ontwikkelaars hiermee helpen hogere beoordelingen te halen voor hun mobiele apps. De software combineert HP’s big data analytics, application lifecycle management, IT operations management en security om ontwikkeling in iedere fase van de app-levenscyclus te versnellen.
Het is voor ontwikkelaars volgens HP steeds moeilijker bruikbare en leuke apps te creëren met een goede user experience. Ontwikkelaars ontwikkelen namelijk steeds vaker voor verschillende apparaten, besturingssystemen, netwerken en platformen. Ook neemt het datagebruik van gebruikers in rap tempo toe, iets waar ook in apps rekening mee moet worden gehouden.

AppPulse Mobile

HP speelt hierop in met AppPulse Mobile. Deze oplossing bestaat uit HP application lifecycle management, quality and test management en business service management oplossingen. AppPulse Mobile moet ontwikkelaars gaan helpen apps te ontwikkelen die zijn afgestemd op de behoeften van gebruikers. Hiermee wil HP de gebruikerservaring van de apps verbeteren en de waardering die apps ontvangen van gebruikers vergroten.
AppPulse Mobile is per direct beschikbaar. De oplossing kan gratis worden uitgeprobeerd.

Meer over
Lees ook
The X Factor

The X Factor

Wat is dit mysterieuze element dat sommige producten enorm succesvol maakt, terwijl andere falen? Bestaat er een geheime saus, een 'X-factor', die succes in IT definieert?

GitLab maakt programma GitLab Commit - Virtual bekend

GitLab maakt programma GitLab Commit - Virtual bekend

Amsterdam, juli 2020 - GitLab heeft vandaag het programma voor GitLab Commit–Virtual bekend gemaakt; Gitlab’s eerste 24-uurs users event. Dit event waarbij DevOps strategieën en verhalen centraal staan, zal plaatsvinden op 26 augustus 2020.

Thinkwise low-code platform krijgt nieuwe universele gebruikersinterface

Thinkwise low-code platform krijgt nieuwe universele gebruikersinterface

Universal GUI biedt state-of-the-art gebruikerservaring op elk apparaat