Gratis online event ‘Next Level User Testing’

test monitor

Weten of je software werkt is één ding, weten of je gebruikers ermee kunnen werken een andere. Te vaak wordt het testen van software of apps voor de lancering vergeten, ingekort of afgeraffeld. Terwijl herstelwerk achteraf meer tijd en geld kost. Beter testmanagement is dus een belangrijk voornemen in 2020 voor veel IT-managers en softwareontwikkelaars. Op donderdag 23 januari wordt daarom het online evenement ‘Next Level User Testing’ georganiseerd. Toegang is gratis, vanuit de bureaustoel.

Het ‘Next Level User Testing' event wordt georganiseerd door TestMonitor, een Nederlands bedrijf dat een online tool biedt voor gebruikerstesten: http://www.testmonitor.com. Vanuit de visie dat gebruikerstesten zo makkelijk mogelijk moeten zijn, leggen ze in het ontwerp van hun testmanagement tool de nadruk op eenvoud en gemak. Daarnaast delen ze hun kennis over testmanagement, via de website en tijdens online evenementen zoals op 23 januari 2020.

Tijdens het ‘Next Level User Testing' event worden best practices gedeeld over software en app-testing. Er wordt dieper gedoken in het opzetten van testscrips, het betrekken van gebruikers en het verwerken van de resultaten van tests. Ook is er ruimte voor vragen door deelnemers. Schrijf je in voor de koffie-sessie om 9.30 uur (Engelstalig) of de lunch-sessie (Nederlandstalig) om 12.30 uur. In een uur krijg je veel nieuwe praktische testmanagement inzichten.