Global Knowledge neemt DevelopMentor over

onderwijs

Global Knowledge, aanbieder van trainingen en professionele ontwikkelmogelijkheden, neemt DevelopMentor over. DevelopMentor biedt trainingssystemen voor professionals die zich richten op de lifecycle van softwareprojecten.
DevelopMentor is gevestigd in Los Angeles (Verenigde Staten) en Swindon (Engeland) en heeft verspreid over de wereld instructeurs in dienst. Door de overname van DevelopMentor breidt Global Knowledge haar trainingsportfolio voor applicatieontwikkeling uit tot meer dan 300 cursussen.
Het Global Knowledge biedt cursussen en trainingen waarmee ontwikkelaars en ontwikkelteams hun vaardigheden kunnen ontwikkelen of uitbreiden op het gebied van programmeertalen als Python, Swift en Java. Ook kunnen zij met behulp van het cursusaanbod van Global Knowledge leren werken op meerdere platformen en volgens meerdere methodieken.

Lees ook
Mismatch op de Nederlandse ICT-arbeidsmarkt

Mismatch op de Nederlandse ICT-arbeidsmarkt

Op de Nederlandse ICT-arbeidsmarkt is sprake van een mismatch tussen vraag en aanbod. ICT-professionals beschikken vaak niet over de juiste vaardigheden om een baan te krijgen. Veel ICT'ers zitten tegelijkertijd echter zonder baan thuis. CA-ICT, CIO Platform Nederland, Digivaardig & Digiveilig, het Ministerie van Economische Zaken en Nederland ICT...