Embarcadero neemt datamodelleringsoplossing CA ERwin over

Embarcadero Technologies maakt bekend een definitieve overeenkomst te hebben bereikt met CA Technologies over de overname van haar datamodelleringsoplossing CA ERwin. Door de overname krijgt Embarcadero eenbredere toegang tot de markt via bijkomende kanaalpartners.
CA ERwin is de meest gebruikte datamodelleringstool onder dataprofessionals. De oplossing wordt verkocht via meer dan 500 partners in ruim 70 verschillende landen. Met de overname van CA ERwin wil Embarcadero 's werelds toonaangevende onderneming op het vlak van data-architectuur worden.
Meer investeringen, innovatie en momentum“Data-architectuur is vandaag goed voor de hoofdmoot van de activiteiten van Embarcadero en is ook een terrein waarop we aanzienlijk hebben ingezet,” aldus Wayne Williams, CEO van Embarcadero Technologies. “Elk aspect van IT – van applicatieontwikkeling en bedrijfskennis tot veiligheid en gebruikerservaring – wordt gedefinieerd en aangedreven door data-architectuur. Met de opname in onze rangen van het ijzersterke technische team en de uitgebreide datamodelleringservaring van CA ERwin zal Embarcadero voor nog meer investeringen, innovatie en momentum kunnen zorgen in dit kritieke technologiesegment.”
"We zijn erg blij met deze overeenkomst die voor de klanten en werknemers van CA ERwin garant zal staan voor een vlotte overgang naar een sterke partner," aldus Jacob Lamm, Executive Vice President, Strategy & Corporate Development van CA Technologies. "We zijn onze portefeuille en investeringen actief aan het stroomlijnen en de verkoop van CA ERwin maakt dat we ons nog sterker zullen kunnen toespitsen op onze kerncompetenties, zoals IT Business Management, DevOps en Security, in zowel mainfraime- en gedistribueerde als in cloud- en mobiele omgevingen."
Bestaande ERwin-klantenVoor de bestaande ERwin-klanten van CA Technologies betekent deze overeenkomst dat ze opgenomen zullen worden in de op datamodellering gerichte activiteiten van Embarcadero.
 

Lees ook
IT Profile overgenomen door Cliënt ICT Groep

IT Profile overgenomen door Cliënt ICT Groep

Cliënt ICT Groep neemt per 1 maart de activiteiten van IT Profile over. IT Profile is gespecialiseerd in ICT-arbeidsbemiddeling. door de overname kan Cliënt ICT Groep klanten voortaan ook ondersteunen bij het invullen van vaste ICT- posities bij klanten core business. Het Veldhovense bedrijf Cliënt ICT Groep helpt klanten sinds 1995 met het invullen...

NCSC publiceert richtlijnen voor beveiliging mobiele apps

NCSC publiceert richtlijnen voor beveiliging mobiele apps

Het Nationaal Cyber Security Centrum (NCSC) publiceert ICT-beveiligingsrichtlijnen voor mobiele apps. De richtlijnen helpen bedrijven gebruikers van mobiele apps die zij publiceren te beschermen tegen cyberaanvallen. Bedrijven publiceren in toenemende mate apps om hun dienstverlening naar klanten te vereenvoudigen, contact met het bedrijf mogelijk...

SQS ingelijfd door Assystem Technologies

SQS ingelijfd door Assystem Technologies

Assystem Technologies neemt SQS over voor 281,3 miljoen Britse pond, omgerekend ruim 318 miljoen dollar. SQS is gespecialiseerd in software- en systeemtests, kwaliteitsbewaking en digitale transformatie en heeft een vestiging in Utrecht. Met de overname verwacht Assystem Technologies haar aanbod op het gebied van software testing solutions, quality...