Embarcadero neemt datamodelleringsoplossing CA ERwin over

Embarcadero Technologies maakt bekend een definitieve overeenkomst te hebben bereikt met CA Technologies over de overname van haar datamodelleringsoplossing CA ERwin. Door de overname krijgt Embarcadero eenbredere toegang tot de markt via bijkomende kanaalpartners.
CA ERwin is de meest gebruikte datamodelleringstool onder dataprofessionals. De oplossing wordt verkocht via meer dan 500 partners in ruim 70 verschillende landen. Met de overname van CA ERwin wil Embarcadero 's werelds toonaangevende onderneming op het vlak van data-architectuur worden.
Meer investeringen, innovatie en momentum“Data-architectuur is vandaag goed voor de hoofdmoot van de activiteiten van Embarcadero en is ook een terrein waarop we aanzienlijk hebben ingezet,” aldus Wayne Williams, CEO van Embarcadero Technologies. “Elk aspect van IT – van applicatieontwikkeling en bedrijfskennis tot veiligheid en gebruikerservaring – wordt gedefinieerd en aangedreven door data-architectuur. Met de opname in onze rangen van het ijzersterke technische team en de uitgebreide datamodelleringservaring van CA ERwin zal Embarcadero voor nog meer investeringen, innovatie en momentum kunnen zorgen in dit kritieke technologiesegment.”
"We zijn erg blij met deze overeenkomst die voor de klanten en werknemers van CA ERwin garant zal staan voor een vlotte overgang naar een sterke partner," aldus Jacob Lamm, Executive Vice President, Strategy & Corporate Development van CA Technologies. "We zijn onze portefeuille en investeringen actief aan het stroomlijnen en de verkoop van CA ERwin maakt dat we ons nog sterker zullen kunnen toespitsen op onze kerncompetenties, zoals IT Business Management, DevOps en Security, in zowel mainfraime- en gedistribueerde als in cloud- en mobiele omgevingen."
Bestaande ERwin-klantenVoor de bestaande ERwin-klanten van CA Technologies betekent deze overeenkomst dat ze opgenomen zullen worden in de op datamodellering gerichte activiteiten van Embarcadero.
 

Meer over
Lees ook
Scandinavische DevOps-specialisten vergroten hun slagkracht

Scandinavische DevOps-specialisten vergroten hun slagkracht

Eficode, een Finse DevOps specialist met een vestiging in Amsterdam, heeft het Deense Praqma overgenomen. Praqma is eveneens een in DevOps gespecialiseerd adviesbureau met kantoren in Denemarken, Zweden en Noorwegen. Met deze transactie voegt Eficode nog een land toe aan zijn portfolio (Noorwegen). Voor Praqma komen er zelfs drie landen bij: Finland,...

Qlik neemt CrunchBot en Crunch Data over voor verbeterde spraakgestuurde analyses

Qlik neemt CrunchBot en Crunch Data over voor verbeterde spraakgestuurde analyses

Qlik heeft de AI-analysebot van CrunchBot overgenomen, tegelijk met het ervaren AI-team van Crunch Data Inc. Analyse-resultaten die dankzij deze oplossingen in natuurlijke taal worden aangeboden, bieden verbeterde inzichten aan gebruikers, zowel in Qlik Sense als in populaire samenwerkingstools zoals Slack, Skype, Salesforce Chat en Microsoft Teams....

Meeesters in IT neemt BT Advise Staffing Nederland over

Meeesters in IT neemt BT Advise Staffing Nederland over

Meeesters in IT heeft BT Advise Staffing in Nederland overgenomen. BT Advise Staffing is een consultancy business of unit die projectmanagers, servicemanagers en windows- en netwerkbeheerders levert aan meer dan 30 klanten in Nederland. De BT Advise Staffing activiteiten in Nederland, die vorig jaar een omzet van ongeveer 14 miljoen euro boekten, biedt...