Eficode lid van Scaled Agile Partner Network

Eficode_logo_400300

Eficode kondigt aan dat het zich heeft aangesloten bij het Scaled Agile Partner Network als Bronze Transformation Partner. Als lid van dit wereldwijde netwerk kan Eficode ondernemingen helpen bij het faciliteren en versnellen van bedrijfsresultaten door de acceptatie van het Scaled Agile Framework ® (SAFe ®).

"Onze klanten profiteren van de enorme ervaring in grootschalige transformaties en de erkende DevOps-expertise die wij als community van consultants hebben", zegt Marko Klemetti, CTO van Eficode. Eficode ondersteunt veel organisaties in alle industrieën bij hun DevOps- en transformatietrajecten, zoals Sennheiser (embedded software) en Telia (telecommunicatie). "Kennis delen en training aanbieden aan onze klanten is een belangrijk onderdeel van de missie van Eficode", legt Klemetti uit. "Continu leren is onze bron van innovatie, en we helpen onze klanten vooruit door nieuwe technologieën en werkwijzen bij hen toe te passen."

Eficode ontwikkelt gebruikersgerichte processen en ontwerpdiensten voor internationale bedrijven en biedt het Eficode ROOT DevOps-platform, waarmee bedrijven sneller klantwaarde kunnen leveren, kwaliteits- en compliance-gerelateerde risico's kunnen beheren en de zichtbaarheid van softwareontwikkeling en waardestromen kunnen verbeteren.

Eficode is erkend in de nieuwste Gartner Market Guide for Agile en DevOps Custom Software Development Services.

"Werken met de beste partners zoals Eficode vertegenwoordigt onze toewijding om software- en systeemafhankelijke ondernemingen te helpen de time-to-market, kwaliteit en werknemersbetrokkenheid te verbeteren", aldus Dean Leffingwell, bedenker van SAFe en mede-oprichter van Scaled Agile , Inc.

"Door SAFe op te nemen in hun oplossingsaanbod, stelt Eficode 's werelds grootste organisaties in staat om flexibeler te worden op de markt en competitiever te worden in hun branche."

Start uw transformatie door deel te nemen aan de gratis SAFe-trainingssessies van Eficode, die worden verzorgd door de Eficode Academy. Alle trainingen zijn ook als maatwerk dienst leverbaar.

 

2-5 februari: Leading SAFe-training

2-5 maart: SAFe Product Owner / Product Manager

12-15 april: Lean Portfolio Management

Meer over
Lees ook
Nieuws van de Green Software Foundation

Nieuws van de Green Software Foundation

Goldman Sachs is de eerste financiële dienstverlener die zich aanmeldt bij de Green Software Foundation, die is opgericht door onder andere Microsoft, Accenture, GitHub en ThoughtWorks.

talent.io onthult salarissen van softwareontwikkelaars in Europa

talent.io onthult salarissen van softwareontwikkelaars in Europa

Het coronavirus heeft de arbeidsmarkt in 2020 op zijn kop gezet. Uit een nieuw onderzoek van talent.io over de salarissen van softwareontwikkelaars in Europa blijkt dat het gemiddelde salaris voor softwareontwikkelaars in Amsterdam ligt op 57.407 euro.

AVAAP - New Kid in Dutch Infor ERP/CloudSuite town

AVAAP - New Kid in Dutch Infor ERP/CloudSuite town

Avaap (www.avaap.com) is misschien niet de naam die direct een belletje laat rinkelen. Toch is Avaap een van ’s werelds de grootste Infor-systeemintegrators. En sinds kort zijn we ook een Benelux-vestiging geopend in Amsterdam, om onze klanten nog beter te kunnen ondersteunen.