'Cisco overweegt Turbonomics over te nemen'

Cisco Systems overweegt Turbonomics over te nemen, een startup gespecialiseerd in cloud management software. Met de overname zou Cisco een voorsprong in automatiseringstechnologie willen creëren ten opzichte van concurrenten als Hewlett Packard Enterprise.

De website The Information meldt dat Cisco al gesprekken heeft gevoerd met Turbonomics over een eventuele overname. De status van deze gesprekken is echter niet bekend. Ook is niet duidelijk welk bedrag Cisco wil betalen voor Turbonomics.

Hybrid Cloud Management Platform

Turbonomics is een startup die een ‘Hybrid Cloud Management Platform’ heeft ontwikkeld. Het platform analyseert continu het dataverbruik, de kosten en compliancy van applicaties en kan daarnaast in real-time resources toekennen aan applicaties.

Het platform is bedoeld om zeker te stellen dat prestaties van cloud applicaties op orde blijft door op het juiste moment de juiste hoeveelheid resources aan een applicatie toe te kennen. Daarnaast helpt het platform het gebruik van zowel on-premise als cloud infrastructuur verbeteren, wat de kosten hiervan volgens Turbonomics met 30% kan verlagen. Tot slot helpt het platform compliance zeker te stellen. Bedrijven kunnen policies integreren met het hybrid Cloud Management Platform van Turbonomics en de naleving hiervan door het platform laten controleren.

Lees ook
Living Documentation - de pot met goud aan het einde van de BDD-regenboog

Living Documentation - de pot met goud aan het einde van de BDD-regenboog

Living Documentation is documentatie die het team automatisch op de hoogte stelt wanneer het verouderd of onjuist is. En het is gratis als je de Behavior-Driven Development (BDD) aanpak volgt.

Astrid Boeijen CEO Brightlands Smart Services Campus

Astrid Boeijen CEO Brightlands Smart Services Campus

Astrid Boeijen, nu nog directeur van de CBS-vestiging in Heerlen en hoofddirecteur Dataservices, Research en Innovatie van het CBS, wordt de nieuwe Chief Executive Officer van de Brightlands Smart Services Campus in Heerlen.

OutSystems en Omnext lanceren applicaties voor risicoanalyses en inzicht in houdbaarheid van code

OutSystems en Omnext lanceren applicaties voor risicoanalyses en inzicht in houdbaarheid van code

OutSystems lanceert twee nieuwe oplossingen voor het reviewen van code. Dit doen zij samen met partner Omnext, specialist in het ombouwen van legacy-systemen naar moderne systemen. De nieuwe applicaties, genaamd Omnext Fit en Stay Fit, helpen organisaties de met OutSystems ontwikkelde applicaties te laten voldoen aan de laatste ontwikkelingen op het...