CGI levert applicatie services aan pensioenuitvoerder APG

De zakelijke en technologische dienstverlening CGI wordt strategisch partner van Nederlands grootste pensioenuitvoerder APG voor de levering van diverse applicatie services. CGI gaat APG helpen de komende jaren zijn bedrijfsdoelstellingen te realiseren.
De bedrijven werken al langer samen, bijvoorbeeld voor co-sourcing projecten en het IT-modernization migratieproject van het Bruto Netto Uitkeringssysteem. Het nieuwe contract heeft een initiële looptijd van drie jaar, met optie op verlenging van twee keer één jaar, en een minimale waarde van 10 miljoen euro per jaar.
Applicaties servicesCGI levert voor de pensioenuitvoerder de applicatie services voor de bedrijfsonderdelen APS, Rechtenbeheer (pensioenen), Loyalis (verzekeringen) en het Shared Services Centrum. De dienstverlener ondersteunt APG bij het doorvoeren van verschillende transformaties. De transformaties moeten de efficiency en executie kracht van veranderingsprojecten verhogen.
“Binnen dit strategische partnership willen we echt een partner zijn voor APG; dit is in onze ogen de enige manier om daadwerkelijk toegevoegde waarde te bieden aan de klant. Bovendien is de financiële sector één van onze kernsectoren waarin we al vele innovaties hebben geleverd en waarop we ook de komende jaren zullen focussen. Het nieuwe contract is een resultaat van deze jarenlange inzet en de succesvolle samenwerking met APG. Ik wil APG dan ook graag bedanken voor het opnieuw in ons gestelde vertrouwen en kijk uit naar een nieuw succesvol project”, zegt Ron de Mos, General Manager en senior vice president van CGI Nederland.
IT-ervaring“CGI beschikt over ruime IT-ervaring op het gebied van pensioenen en verzekeringen en heeft ons de afgelopen jaren op IT-gebied geholpen om goede resultaten te boeken. Zo hebben ze ons Bruto Netto Uitkeringssysteem van een uitbesteed mainframe succesvol gemigreerd naar een Unix-omgeving binnen de eigen organisatie. Dit is bekroond met een Computable Award. We kijken er dan ook naar uit om onze jarenlange relatie verder uit te bouwen", aldus Mark Boerekamp, COO van APG.

Meer over
Lees ook
Softwareontwikkelaars verdienen meer dan artsen

Softwareontwikkelaars verdienen meer dan artsen

Softwareprogrammeurs doen het financieel goed. Het is op dit moment financieel gezien gunstiger om een programmeur te zijn dan een dokter. Dit blijkt uit een analyse van US News.De website heeft het salaris in kaart gebracht van de 100 best betalende banen in de Verenigde Staten dit jaar. Softwareontwikkelaars verdienen dit jaar met een gemiddeld salaris...

Dab Group voltooit wereldwijde implementatie van Infor 10x

Dab Group voltooit wereldwijde implementatie van Infor 10x

Infor, een leverancier van bedrijfssoftware, kondigt aan dat de Dab Group,  de implementatie van Infor 10x in 15 locaties verdeeld over 11 landen heeft voltooid. Het bedrijf maakte al gebruik van Infor LN, Infor ION en Infor Enterprise Performance Management (EPM) en zal gedurende 2014 naast Infor Expense Management (XM) ook Infor Ming.le gaan inzetten...

Randstad wint OutSystems Innovation Award

Randstad wint OutSystems Innovation Award

Twee IT-projecten van uitzendorganisatie Randstad zijn beloond met een OutSystems Innovation Award. Deze award wordt uitgereikt aan mensen en organisaties die het OutSystems Platform gebruiken om IT-afdelingen proactiever en productiever te maken, innovatie te stimuleren en businesswaarde te creëren. Randstad ontvangt de award voor zijn applicatie ‘Automatische...