Bugsee vereenvoudigt het opsporen van bugs in software

Bugsee lanceert zijn gelijknamige dienst voor het rapporteren en analyseren van bugs in en crashes van apps. De app staat op Product Hunt, waar gebruikers feedback kunnen geven op de app.
Voor ontwikkelaars kan het forse uitdaging zijn de oorzaak van een bug op te sporen. Niet alleen is dit een tijdrovend, maar vaak ook frustrerend proces. Bugsee speelt hierop in door dit proces voor ontwikkelaars te stroomlijnen. Bugsee registreert iedere interactie met een app, waardoor ontwikkelaars exact kunnen nagaan wat er voorafgaand aan een crash of bug gebeurde.
In een reactie aan The Next Web meldt een woordvoerder van Bugsee dat privacy en security veel aandacht hebben gekregen bij de ontwikkeling van de app. Iedere interactie met de app wordt immers geregistreerd, wat in potentie de privacy van gebruikers kan aantasten. Bugsee identificeert automatisch informatie zoals wachtwoorden, creditcardgegevens en foto’s. Deze data wordt als privé gemarkeerd en automatisch verwijderd uit het systeem om de privacy van gebruikers te waarborgen.

Meer over
Lees ook
Onderzoek Pega toont aan: Intelligent Automation beschermt organisaties beter bij een toekomstige pandemie

Onderzoek Pega toont aan: Intelligent Automation beschermt organisaties beter bij een toekomstige pandemie

Intelligent automation speelt een belangrijk rol bij het vormgeven van de nieuwe manier werken na de pandemie, zo blijkt uit nieuw onderzoek van Pegasystems Inc. De wereldwijde studie werd uitgevoerd door onderzoeksbureau Savanta dat 3000 senior managers en IT-medewerkers heeft gevraagd naar hun gedachten en ideeën over de toekomstige rol van technologie...

Fundaments en CloudNation werken strategisch samen en versterken daarmee de Managed Cloud propositie

Fundaments en CloudNation werken strategisch samen en versterken daarmee de Managed Cloud propositie

Fundaments ziet al enige jaren een sterke groei in het belang van Public Cloud als waardevol platform voor het hosten van applicaties. Door een samenwerking te starten met CloudNation - expert en strategisch kennispartner in het accelereren van Public Cloud-transformaties - kan Fundaments haar Public Cloud-propositie verder verstevigen en versnellen.

Oprichters Yoast SEO nemen belang in WordProof

Oprichters Yoast SEO nemen belang in WordProof

Marieke van de Rakt en Joost de Valk, de oprichters en eigenaren van de populairste WordPress SEO-plugin Yoast met 10 miljoen+ gebruikers, hebben een belang genomen in de Nederlandse startup WordProof. Daarmee wordt een belangrijke stap gezet naar de verdere ontwikkeling van het Timestamp Ecosysteem van WordProof om het internet met inzet van blockchain...