AI-toekomst centraal op Data & Cloud Expo

Artificial Intelligence en machine learning gaan de manier waarop we zaken doen enorm veranderen. Ook binnen de ICT-sector zijn er grote veranderingen gaande van de wijze waarop we systemen ontwikkelen, beveiligen en beheren.

Wil je weten wat die ontwikkelingen voor gevolgen hebben voor jouw bedrijfsvoering of op jouw rol als ICT’er? Kom dan op 30 en/of 31 oktober naar de Jaarbeurs in Utrecht voor de gecombineerde ICT-vakbeurzen Infosecurity.nl en Data & Cloud Expo. Klik hier voor gratis inschrijving.

infosec1

Het hoofdthema is dit jaar Artificial Future. Er wordt bijvoorbeeld ingegaan op de gevolgen van ai voor klantcontact, denk aan zelflerende chatbots en klantenservice-apps. In de zorg kan ai sneller en correcter diagnoses stellen en in de financiële wereld worden boekhouding en routinetaken verder en intelligenter geautomatiseerd.

Ai lijkt de nieuwe heilige graal in de ICT-markt, waarbij massa’s data kunnen worden omgezet tot duidelijke patronen, maar wat zijn de uitdagingen? Tijdens de beurs kun je op zoek naar antwoorden op die vragen. Naaste de vele exposanten die hun diensten en producten tonen, zijn er namelijk uitgebreide mogelijkheden om kennis op te doen in het seminarprogramma en om te netwerken met vakgenoten.

Computable, onderdeel van Jaarbeurs IT Media, is betrokken als hoofdmediapartner. De redactie heeft samen met een adviesgroep een uitgebreid keynoteprogramma samengesteld. Die onafhankelijke sessies ‘powered by Computable’ kun je vinden tijdens het aanmelden voor de vakbeurzen.

Infosecurity.nl en Data & Cloud Expo

Op 30 en 31 oktober 2019 zijn de Jaarbeurshallen het decor van de laatste ontwikkelingen op het gebied van security, cloud en data. Het centrale thema dit jaar is Artificial Future.

Naast de beurzen met exposanten die hun nieuwste producten en diensten tonen is er ook een uitgebreid seminarprogramma en de mogelijkheid om te netwerken.

Registreer nu voor gratis beurstickets voor Infosecurity.nl en Data & Cloud Expo en toegang tot gratis seminars.

infosec2

Infosecurity-sprekers leggen IoT-gevaren bloot

Hoe buiten cybercriminelen kwetsbaarheden in alledaags IoT-apparatuur uit? Hoe beschermt Rijkswaterstaat data van aan internet gekoppelde bruggen en sluizen? Vragen die aan bod komen in het inhoudelijke sprekersprogramma op 30 en 31 oktober tijdens de vakbeurzen Infosecurity en Data & Cloud Expo in de Jaarbeurs in Utrecht.

Computable heeft samen met een adviesraad een uitgebreid keynote-programma samengesteld waarvan in de aanloop naar de beurs een aantal sessies wordt uitgelicht.

Meer weten over de beveiliging en inzet van IoT? Kom dan op 31 oktober 2019 naar de presentatie: Dieven in je woonkamer of bedrijf: de risico’s van IoT. Tijdens deze live-demo schroeft principal security consultant bij Nixu, Mattijs van Ommeren, een aantal IoT-apparaten uit elkaar. Hij demonstreert vervolgens waar de kwetsbaarheden zitten en welke onderdelen door criminelen zijn te misbruiken om data te stelen of op afstand mee te kijken in systemen.

Ook laat Van Ommeren zien hoe een gehackt apparaat door criminelen als springplank wordt gebruikt om verder door te dringen in een bedrijf.