Adverteren met apps in de Play Store

Google gaat ontwikkelaars de mogelijkheid geven in de Play Store te adverteren voor apps en games. Het bedrijf wil tegen betaling apps gaan vertonen in zoekresultaten in de appwinkel.
Michael Siliski, Product Management Director Google Play, meldt in een blogpost dat de nieuwe feature de komende weken wordt uitgerold. Het project is in eerste instantie een pilot waarbij betaalde zoekresultaten in Google Play worden vertoond.
De werkwijze is voor Google overigens niet nieuw. Het bedrijf toont in zowel haar zoekmachine als YouTube al langer betaalde zoekresultaten. Denk hierbij aan de AdWords-campagnes die bij Google kunnen worden opgezet.

Meer over
Lees ook
The X Factor

The X Factor

Wat is dit mysterieuze element dat sommige producten enorm succesvol maakt, terwijl andere falen? Bestaat er een geheime saus, een 'X-factor', die succes in IT definieert?

GitLab maakt programma GitLab Commit - Virtual bekend

GitLab maakt programma GitLab Commit - Virtual bekend

Amsterdam, juli 2020 - GitLab heeft vandaag het programma voor GitLab Commit–Virtual bekend gemaakt; Gitlab’s eerste 24-uurs users event. Dit event waarbij DevOps strategieën en verhalen centraal staan, zal plaatsvinden op 26 augustus 2020.

Thinkwise low-code platform krijgt nieuwe universele gebruikersinterface

Thinkwise low-code platform krijgt nieuwe universele gebruikersinterface

Universal GUI biedt state-of-the-art gebruikerservaring op elk apparaat