WMS-informatie altijd en overal toegankelijk met app van Consafe Logistics

Consafe Logistics maakt WMS-informatie altijd en overal toegankelijk met de Astro WMS Mobile Companion app. Deze app geeft realtime inzicht en stuurt pushberichten met belangrijke informatie, om de productiviteit en efficiency te kunnen verhogen. De nieuwe app is tevens te gebruiken voor het visualiseren van informatie uit andere databronnen dan het Astro WMS.

Betere beslissingen door realtime inzicht

Magazijnmanagers moeten continu inzicht hebben in de hele supply chain, om de juiste beslissingen te kunnen nemen. Daarom is de nieuwe mobiele app verbonden met OpView, waarin zowel informatie uit een Astro WMS als andere systemen voor supply chain management te visualiseren is.

“Pushberichten automatiseren het informeren van verantwoordelijke managers en medewerkers over belangrijke gebeurtenissen en kritische informatie, zodat ze sneller kunnen inspelen op elke situatie”, zegt Henk-Jan van Donkelaar, CSO van de Consafe Logistics Group. “Daarmee versnellen en vereenvoudigen wij de besluitvormingsprocessen aanzienlijk.”

One Response to WMS-informatie altijd en overal toegankelijk met app van Consafe Logistics

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.