Qlik vernieuwt big data-tools

Qlik blijft enterprise-klanten helpen bij hun end-to-end datamanagement en analytics oplossingen en heeft daarom deze maand zijn big data aanbod uitgebreid met een nieuwe versie van Podium Data en de Qlik Associative Big Data Index gelanceerd. Met dit vernieuwde aanbod optimaliseert Qlik op ambitieuze wijze de gegevensstroom voor enterprises, van ruwe databron tot inzichten voor eindgebruikers.

De laatste versie van Podium Data bevat veel nieuwe functies om gebruikers te helpen meer inzicht te krijgen en te profiteren van de slimme datacatalogus van Podium. Twee belangrijke aspecten, de nieuwe catalogusmodule en de intelligente rules engine, versnellen de responsetijden voor alle gebruikers die van data afhankelijk zijn.

De Qlik Associative Big Data Index levert de associatieve ervaring van Qlik voor extreem grote databronnen. Hierdoor zijn gebruikers in staat grote datalakes eenvoudig verkennen en doorzoeken, inclusief volledige toegang tot alle onderliggende details, terwijl de data op één plek blijft. Hiermee voorkom je dat data verplaatst en voorbereid moet worden voordat deze geanalyseerd kan worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.