DSD Europe verbreedt aanbod met IT-opleidingen

DSD Europe verbreedt het productaanbod met Microsoft trainingen. Hiermee biedt DSD IT-resellers en MSP’s de mogelijkheid om één- of meerdaagse trainingen aan te bieden aan hun klanten. Deze trainingen zijn per direct beschikbaar in het DSD-platform en worden verzorgd door Vijfhart IT-Opleidingen, officieel Microsoft Learning Partner.

Thijs van de Moosdijk

“Onze partners leveren Office software. Echter haalt de gebruiker van deze software er lang niet alles uit. Hier bieden Office trainingen de oplossing. Een extra service namens onze partners met een voordeel voor hun eindklanten: het personeel zal aanzienlijk efficiënter met de software gaan werken. De technische trainingen daarentegen zijn interessant voor zowel DSD-partners als eindklanten”, aldus Thijs van de Moosdijk, oprichter en CEO van DSD Europe.

De IT-opleidingen variëren van basistrainingen voor eindgebruikers die werken met Microsoft Office-programma’s, tot technische trainingen voor IT-professionals die zich willen specialiseren in bepaalde software en systemen. Of de klant nu een Office eindgebruiker of IT-professional is: met Vijfhart IT-opleidingen bieden resellers en MSP’s hun klanten een extra services. “Door het aanbieden van IT-opleidingen kunnen DSD-partners hun klanten beter begeleiden in de digitale transformatie”, zo legt Enne-Jan Wierda, Business Development Manager Microsoft bij Vijfhart IT-opleidingen, uit.

“Via het distributieplatform van DSD zal Vijfhart de populairste Microsoft trainingen voor zowel eindgebruikers als IT-professionals aanbieden”, aldus Enne-Jan Wierda. Het assortiment bestaat uit: Microsoft Office basis en gevorderden trainingen en Microsoft technische trainingen.

Met de basis Office trainingen leer je in één dag de basics van de veel gebruikte Office-programma’s. De gevorderden training laat je kennis maken met de geavanceerde mogelijkheden, om sneller en efficiënter met Office-programma’s te kunnen werken.

Microsoft Technische trainingen zijn bedoeld voor IT-professionals die zich willen verdiepen en specialiseren in specifieke onderwerpen, zoals het implementeren en beheren van Office 365 of Windows 10.

De IT-opleidingen van Vijfhart zijn per direct beschikbaar in het DSD-platform.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.