WhereScape introduceert oplossing voor snellere migraties naar cloudgebaseerde datawarehouses

WhereScape, leverancier van automatiseringssoftware voor data-infrastructuren, introduceert WhereScape Migration Express for Snowflake. Deze oplossing stelt bedrijven in staat om hun datawarehouses, data vaults en datamarts snel, eenvoudig en efficiënt te migreren naar Snowflake, een datawarehouse-platform dat speciaal voor de cloud is ontwikkeld.

WhereScape Migration Express for Snowflake automatiseert de migratie van bestaande data en data-infrastructuren naar Snowflake – vanaf populaire dataplatformen zoals Amazon Redshift, Microsoft SQL Server, Oracle en Teradata – door middel van metadata en data mapping wizards. De automatiseringsmogelijkheden maken projecten minder complex en vereisen minder kennis van databases. De dienst biedt daarnaast diverse geavanceerde mogelijkheden om de gegevensoverdracht te beheren en optimaliseren. Gebruikers kunnen data bovendien eenvoudig naar behoefte actualiseren tijdens de migratiefase.

Traditionele migraties van data-infrastructuren vereisen maandenlange inzet van programmeurs. Met WhereScape Migration Express for Snowflake kan dit proces binnen slechts een paar dagen of weken worden afgerond. Doordat deze oplossing herhaaldelijke, tijdrovende migratietaken automatiseert, kunnen bedrijven de productiviteit van hun development-team verhogen, best practices toepassen, de projectrisico’s beperken en de kosten terugdringen.

“De combinatie van de automatiseringsmogelijkheden van WhereScape met de cloudgebaseerde architectuur van Snowflake stelt organisaties in staat om data-driven te opereren”, zegt Kent Graziano, chief technical evangelist bij Snowflake. “Door het migratieproces te vereenvoudigen en automatiseren reduceert WhereScape de complexiteit, inspanning en kosten voor bedrijven die besluiten om hun legacy data en data-infrastructuren over te zetten naar Snowflake. Met WhereScape Migration Express for Snowflake kunnen ze sneller profiteren van de voordelen die Snowflake hen te bieden heeft.”

Mark Budzinski

“IT-managers erkennen de voordelen van een cloudgebaseerde data-infrastructuur en van het overstappen naar Snowflake, maar kunnen enorm opzien tegen het migreren van de bestaande data en data-infrastructuur”, zegt Mark Budzinski, CEO van WhereScape.

“WhereScape Migration Express for Snowflake biedt IT-managers een praktisch uitvoerbaar migratietraject dat geen uitgebreide investeringen in personeel of de tussenkomst van een externe dienstverlener vereist en dringt de risico’s rond deze transformatieslag sterk terug.”

WhereScape Migration Express for Snowflake maakt deel uit van de oplossing WhereScape automation for Snowflake. Dit is een verzameling van automatiseringstools die het ontwerp, de ontwikkeling, de implementatie en het beheer van Snowflake-projecten bespoedigen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.