CyberArk sluit samenwerking met Red Hat voor beheer van DevOps-secrets

CyberArk’s beheeroplossing voor DevOps secrets (bijvoorbeeld SSH/API sleutels, wachtwoorden en certificaten), is vanaf nu beschikbaar via Red Hat OpenShift Container Platform. De samenwerking maakt het voor gebruikers makkelijker om secrets en andere accountgegevens te beheren en te roteren binnen de organisatie.

De combinatie van CyberArk Conjur Enterprise en Red Hat OpenShift Container Platform elimineert secrets die vastzitten in silo’s, waardoor ontwikkelaars en operation-teams makkelijker en veiliger applicaties op maat kunnen maken. De ‘security-first’ aanpak levert geautomatiseerd, centraal beheer van secrets en credentials on-premise en in cloud-omgevingen. Door consistent beleid rond secrets-beheer en privileged account security over OpenShift containers heen maken CyberArk en Red Hat het makkelijker om gegevens als SSH/API sleutels, wachtwoorden en certificaten te beschermen. Dit is zeker ook in dynamische omgevingen als DevOps pipelines interessant waarin dit beleid vaak niet goed is ingebed.

“Container-platformen bieden veel bedrijfsvoordelen, waarbij het van belang is dat security in lijn ligt met de agility en snelheid van ontwikkelaars”, aldus Chris Morgan, global technology director, OpenShift Partner Ecosystem bij Red Hat. “Met CyberArk Conjur Enterprise op het Red Hat OpenShift Container Platform hebben gebruikers toegang tot een hoogwaardige, schaalbare secrets-managementoplossing die tegemoet komt aan deze eisen.”

“Het beveiligen van CI/CD-omgevingen en container applicatie-platformen zorgt vaak voor extra werkzaamheden en maakt het beleidsmanagement complexer”, aldus Adam Bosnian, executive vice president, global business development van CyberArk. “CyberArk Conjur Enterprise op het Red Hat OpenShift Container Platform zorgt juist voor een vereenvoudiging hiervan, zodat het DevOps proces wordt versneld en aangevuld met de flexibiliteit om te werken in een omgeving naar voorkeur zonder extra beveiligingsrisico’s te lopen.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.