Jimdo introduceert Dolphin

Jimdo, aanbieder van een systeem om snel en eenvoudig zelf websites te bouwen, introduceert Dolphin. Deze ontwikkeltool stelt ICT’ers die werkzaam zijn voor met name mkb-ondernemingen en zzp’ers in staat om binnen drie minuten een website te creëren.

Jimdo Dolphin kent een volledig nieuwe aanpak op het gebied van websitecreatie. Het enige wat de gebruiker hoeft te doen is een aantal korte vragen beantwoorden over hun onderneming. Het resultaat is, aldus het bederijf, een professioneel uitziende bedrijfswebsite met tekst, foto’s en andere persoonlijke details, aangepast aan de sector waarin de ondernemer actief is. De website is al persoonlijk gemaakt met content van de gebruiker zelf of – als dat niet beschikbaar is – met content aangepast aan de sector.

Preview-versie

“De websitebouwers van tegenwoordig zijn zeer krachtig, maar nemen nog steeds veel tijd in beslag en kennen vaak een steile leercurve. Nu technologie alles in het leven eenvoudiger maakt, vinden we bij Jimdo dat dat ook moet gelden voor het bouwen van websites. Het is tijd voor verandering”, zegt Matthias Henze, CEO van Jimdo.

De previewversie van Jimdo Dolphin werd in oktober 2017 geïntroduceerd om feedback te verzamelen van gebruikers en experts uit de sector. Er zijn al meer dan 100.000 websites gemaakt met Jimdo Dolphin voordat het product nu definitief de markt betreedt.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.