Betty Blocks organiseert ‘s werelds eerste no-code event

Applicatie-ontwikkeling en innovatie moet mogelijk zijn voor iedereen. Vanuit deze visie organiseert Betty Blocks On Stage, het allereerste no-code event ooit. Dit vindt plaats op 20 april 2018 in De Hub, het gloednieuwe hoofdkantoor in Alkmaar en zal in het thema staan van innovatie en no-code; de toekomst van ondernemingsstrategie en -ontwikkeling.

Experts uit binnen- en buitenland zullen de technologie achter no-code behandelen en laten zien hoe bedrijven snel, effectief en gemakkelijk kunnen innoveren. Ook zal Betty Blocks CEO Chris Obdam de wereldveroverende toekomstplannen van het bedrijf presenteren. Registratie voor het evenement is gratis.

Keynote speaker

John Rymer, Vice President en Principal Analyst voor Forrester Research, zal de keynote speaker zijn tijdens het evenement. Rymer heeft al ruim 20 jaar ervaring als analist in deze sector en focust zich specifiek op Application Development & Delivery. Rymer is een autoriteit op het gebied van bedrijfsstrategieën van IBM, Microsoft en Oracle en groot voorstander van de integratie van bedrijfsinnovatie met IT. Hij zal spreken over de grote impact en evolutie van no-code.

Workshops

Betty Blocks On Stage start met workshops waarin bezoekers kunnen leren over Betty Blocks’ proposities en het platform. De workshops zullen in het teken staan van innovatie, UX en het ondersteunen van bedrijven in hun digitale transformatie. Een kleine greep uit de workshop:
  • Innovation Street: Deze workshop is ontworpen voor bedrijven die hun digitale transformatie al begonnen zijn, maar meer willen leren over het bundelen van de krachten van de business en IT.
  • Digital Experience (Design Thinking): Deze workshop is voor mensen die ‘Design Thinking’ willen gebruiken om oplossingen te bedenken waarin de klant centraal staat.
Bekijk het programma voor meer informatie over alle workshops.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.