IT Profile overgenomen door Cliënt ICT Groep

Overname (bron foto: Pixabay / TeroVesalainen)

Cliënt ICT Groep neemt per 1 maart de activiteiten van IT Profile over. IT Profile is gespecialiseerd in ICT-arbeidsbemiddeling. door de overname kan Cliënt ICT Groep klanten voortaan ook ondersteunen bij het invullen van vaste ICT- posities bij klanten core business.

Het Veldhovense bedrijf Cliënt ICT Groep helpt klanten sinds 1995 met het invullen van tijdelijke ICT-capaciteit. Door de activiteiten van IT Profile over te nemen kan Cliënt ICT Groep klanten een totaalconcept leveren bestaande uit detachering van ICT-professionals, Werving- en Selectie en Inhouse Recruitment. IT Profile heeft ruim 12 jaar ervaring in ICT-recruitment. Cliënt ICT Groep wordt door de overname een fullservice dienstverlener.

Met name de overeenkomsten in cultuur en visie van beide organisaties was voor Erik Derijks een doorslaggevend argument voor de verkoop van de activiteiten aan Client ICT Groep. De afgelopen jaren vonden meer dan 550 ICT-professionals via IT Profile hun weg naar een nieuwe baan.
“De enorme behoefte op de arbeidsmarkt naar gekwalificeerd ICT-personeel zorgt ervoor dat we ons moeten versterken als speler in dit segment. Deze overname past in de strategie om onze dienstverleningsportefeuille waardoor we in staat zijn om zowel flexibele als structurele ICT-capaciteitsbehoefte voor onze klanten in te vullen. IT Profile blijft dan ook een bestaand label, waarbij we onze krachten bundelen om meer synergie te behalen voor onze klanten”, aldus Derijks.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.