SQS wint opdrachten GGD’s en provincie Gelderland

SQS Nederland heeft een contract gewonnen bij de GGD’s Holland-Noord, Utrecht en Twente. De drie instellingen bouwen het komende jaar een nieuw patiëntendossier en de dienstverlener uit Utrecht ziet toe op de proceskwaliteit. 

SQSBij de provincie Gelderland is SQS Nederland een van de twee preferred suppliers geworden als het gaat om code-analyse. “We merken dat proceskwaliteit en code-analyse steeds belangrijker wordt binnen semi-overheidsinstellingen en dat onze aanpak in die sector goed aansluit”, zegt managing director Wilbert van den Bliek van SQS. De dienstverlener uit Utrecht heeft ook contracten lopen bij Spir-it en ICTU.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.