Aram treedt toe tot het IFS Partner Network om de olie & gas en maritieme sector beter te bedienen

IFS, wereldwijde leverancier van enterprise-software, kondigt aan dat Aram zich heeft aangesloten bij het IFS-partnernetwerk. Het partnership zal de positie van IFS in de olie & gas en maritieme sector versterken, zodat klanten kunnen profiteren van een nog bredere productportfolio. Aram is gespecialiseerd in projectbeheersing en is tevens Oracle Gold Partner.

Aram levert consultancy en implementatieondersteuning bij projectmanagementsoftware en is gespecialiseerd in onder andere Oracle’s Primavera en Oracle Prime, die beiden naadloos integreren met IFS Applications. Door het partnership versterkt Aram zijn positie in de maritieme, petrochemische en offshore markten. Darius Shahbazi, Partner Manager Aram: “Met IFS hebben wij een wereldwijde partner met een grote footprint in onze doelmarkten, namelijk olie & gas en maritiem.”

Zowel Aram als IFS hebben een sterke focus op en expertise in de olie & gas en maritieme sector. In deze markten werken zij samen aan meerdere projecten bij diverse klanten. “De toetreding van Aram tot ons partnernetwerk is van grote toegevoegde waarde voor onze klanten, mede vanwege Aram’s interessante internationale klantenbestand”, aldus Marco Verdonschot, Managing Director IFS in de Benelux regio. De combinatie van Aram-dienstverlening met de softwareoplossingen van IFS zorgen gezamenlijk voor een krachtige propositie in onze doelmarkten.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.