Dynatrace neemt Qumram over

Dynatrace, gespecialiseerd in oplossing voor performance management, neemt Qumram over. Dit bedrijf levert geavanceerde technologie voor het vastleggen en terugkijken van alle digitale interacties via webapplicaties en mobiele apparatuur. Het overnamebedrag is niet bekendgemaakt.

DynatraceDynatrace gaat de technologie en het intellectuele eigendom van Qumram inzetten voor het uitbreiden van de digital experience functionaliteit in het Dynatrace-platform. Zo wil het bedrijf het mogelijk maken gebruikerssessies visueel terug te kijken. De technologie van Qumram wordt via re-engineering toegevoegd aan een nieuwe versie van Dynatrace’s digital experience analytics, die begin volgend jaar wordt aangekondigd.

Synergie in innovatie en development

Dynatrace oprichter en CTO Bernd Greifeneder ziet R&D-kansen: “Net als Dynatrace investeert Qumram voortdurend in R&D, waardoor er snel een klik ontstond. Bij het samenwerken met hen kreeg ik direct het gevoel dat ze goed binnen onze engineeringcultuur passen. Wij werken er hard aan om innovatie binnen Dynatrace te stimuleren en Qumram past daar goed bij.”

Dynatrace wil het engineeringteam van Qumram in Barcelona volgend jaar verdubbelen

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.