Elastique neemt softwareontwikkelaar Aneto over

Overname (bron foto: Pixabay / TeroVesalainen)

Het Nederlandse digitale bureau Elastique neemt de eveneens Nederlandse softwareontwikkelaar Aneto over. De bedrijven gaan gezamenlijk verder onder de naam Elastique.

Elastique ontwikkelt apps en websites voor bedrijven. Het bedrijf heeft onder meer apps ontwikkeld voor radioprogramma’s zoals NPO Radio 1, 3FM en FunX en televisieprogramma’s zoals De Slimste Mens en De Mol. Aneto richt zich op het ontwerp, de ontwikkeling en het beheer van softwareolossingen, webapplicaties, mobiele applicaties en koppelingen tussen systemen.

De overname vond al in oktober plaats, maar is nu pas naar buiten gebracht. Emerce meldt dat de directie van Aneto is toegetreden tot het managementteam van Elastique. Het team van Aneto gaat aan de slag vanuit het kantoor van Elastique in Bunnik. Financiële details over de overname zijn niet bekend gemaakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.