Nieuwe technologie helpt innovatiekracht Ctac-klanten versnellen

Ctac start een samenwerking met Mendix, leverancier van een applicatie-Platform-as-a-Service-oplossing (aPaaS), waarmee organisaties applicaties kunnen ontwikkelen, integreren en aanpassen aan veranderende processen. Dankzij deze samenwerking kunnen klanten van Ctac hun innovatiekracht versnellen en zijn ze wendbaarder. 

Mendix is een goede aanvulling op het aanbod van Ctac met bestaande partners zoals SAP en Microsoft. Wensen en eisen van klanten veranderen door digitale transformatie namelijk in een rap tempo. De samenwerking met Mendix maakt het mogelijk om naast traditionele systemen zoals ERP-software ook innovatieve oplossingen en processen te ondersteunen. Daardoor kan Ctac procesgedreven bedrijfsapplicaties op maat en op korte termijn ontwikkelen. Denk aan branchespecifieke oplossingen zoals shop floor control of kassasystemen.

Als Business & Cloud Integrator heeft Ctac alle expertise, kennis en kunde in huis om business-wensen en veranderingen te vertalen naar een voor de organisatie best passend IT-landschap. Vanuit business consultancy-optiek kan Ctac klanten en prospects goed adviseren en helpen richting geven hoe met deze digitale transformatie om te gaan. Met de toevoeging van Mendix biedt Ctac klanten zo een nog completer aanbod.

“Onze samenwerking met Ctac toont hun continue inzet om hun uitgebreide klantenbestand te voorzien van innovatiekracht en -eenvoud”, zegt Derek Roos, CEO van Mendix. “We zijn blij om met Ctac te mogen samenwerken en hun klanten zo toegang te geven tot de razendsnelle ontwikkeling van applicaties. Onze gedeelde samenwerking met SAP helpt organisaties hun digitale transformatie te versnellen met behulp van op maat gemaakte applicatieontwikkeling.”

Henny Hilgerdenaar, CEO van Ctac: “Succesvolle bedrijven zijn wendbaar en innovatief; daar moet ook het IT-landschap op worden ingericht. Wij houden altijd een full scope-view aan, wat betekent dat we met kennis van impact op bestaande processen in ons achterhoofd kijken naar de best geschikte technologie voor de nieuwe situatie. Met de toevoeging van Mendix zorgen we ervoor dat we de innovatiekracht van onze klanten nog meer kunnen versnellen.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.