MoreApp ontvangt ISO 27001 certificaat

MoreApp maakt bekend het ISO 27001 certificaat te hebben ontvangen. Dit certificaat bevestigt dat MoreApp voldoet aan de internationale normen op het gebied van informatiebeveiliging.

De digitale formulieren app MoreApp helpt gebruikers bij het vastleggen van waardevolle en vertrouwelijke informatie, zoals digitale inspecties, werkbonnen en bezoekverslagen. Gebruikers kunnen via een drag & drop Form Builder zelf formulieren bouwen die zijn toegespitst op hun specifieke toepassing. Het is ook mogelijk onder meer foto’s, video’s, handtekeningen en schetsen toe te voegen aan formulieren.

Gezien het vertrouwelijke karakter van veel data die met behulp van de app worden opgeslagen is de beveiliging van de app van belang voor klanten. Met het ISO 27001 certificaat kan MoreApp aantonen dat zijn app voldoet aan de internationale normen op het gebied van informatiebeveiliging.

MoreApp ontvangt het ISO 27001 certificaat (bron foto: MoreApp)

2 Responses to MoreApp ontvangt ISO 27001 certificaat

Reposts

Mentions

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.