Dynatrace maakt monitoring voor SAP Cloud Platform beschikbaar via SAP App Center

Dynatrace neemt deel aan het SAP PartnerEdge Program. Dynatrace maakt een oplossing voor performancemanagement beschikbaar in het SAP App Center. Deze oplossing maakt gebruik van kunstmatige intelligentie en monitort geautomatiseerd de prestaties van de Cloud Foundry stack op het SAP Cloud Platform.

De oplossing van Dynatrace voor het monitoren van de prestaties van de Cloud Foundry stack op het SAP Cloud Platform (bron: SAP App Center)Het SAP Cloud Platform is een flexibel Platform-as-a-Service (PaaS) voor digitale transformatie. Met uitgebreide services voor applicatieontwikkeling en functionaliteit die organisaties in staat stelt informatie uit allerlei bronnen te verzamelen, te managen en te analyseren voor het ontwikkelen van nieuwe applicaties die bedrijfsprocessen verbeteren. De oplossing van Dynatrace wordt daarnaast onder een speciale licenties via het SAP App Center beschikbaar voor klanten en partners van SAP.

SAP PartnerEdge programma

Als deelnemer aan het SAP PartnerEdge programma mag Dynatrace software-applicaties ontwikkelen en op de markt brengen die draaien op de technische platformen van SAP. Het bedrijf heeft met behulp van dit programma een oplossing ontwikkeld voor het monitoren van workloads op het SAP Cloud Platform via Cloud Foundry build packs. Deze oplossing – die Dynatrace heet – wordt beschikbaar gesteld via het SAP App Center.

“In de huidige complexe en flexibel schaalbare IT-ecosystemen is het noodzakelijk een oplossing voor digital performancemanagement in vergaande mate te integreren met digitale services en applicaties”, zegt Matthias Scharer, VP Business Operations bij Dynatrace. “Zonder zo’n oplossing zijn de ervaringen van gebruikers en het gedrag van applicaties in de cloud moeilijker inzichtelijk te maken. Met als gevolg dat de IT-performance niet te koppelen is aan de bedrijfsdoelstellingen, of het optimaliseren van alle beschikbare resources.

Vooraf geconfigureerde build packs

“Via het SAP App Center komen de mogelijkheden van Dynatrace’s oplossingen in eenvoudig te gebruiken vooraf geconfigureerde build packs beschikbaar. Deze helpen bedrijven die applicaties via het SAP Cloud Platform gebruiken of ontwikkelen eenvoudig alle workloads te monitoren en hun performance te optimaliseren. Zowel in verschillende cloudomgevingen als tijdens de hele applicatielevenscyclus.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.