Manifold biedt toegang tot ontwikkeltools van uiteenlopende cloudplatformen

Allerlei bedrijven bieden cloudgebaseerde tools aan voor ontwikkelaars. In veel gevallen worden deze tools in combinatie met andere diensten aangeboden, waardoor ontwikkelaars zich genoodzaakt zien een compleet pakket aan diensten af te nemen. De startup Manifold wil hier verandering inbrengen.

ManifoldManifold is een platform waarmee ontwikkelaars naar eigen keuze cloudgebaseerde ontwikkeltools kunnen selecteren en afnemen, zonder hierbij gebonden te zijn aan andere tools die deze leveranciers aanbieden. Dit geeft ontwikkelaars meer vrijheid en de mogelijkheid development stacks te creëren die specifiek zijn toegespitst op individuele projecten waar zij aan werken.

Naar eigen inzicht tools selecteren

“De moderne development stack is complex. Tot nu toe was er geen eenvoudige manier voor ontwikkelaars om de mix van diensten die zij nodig hebben om moderne applicaties te creëren te ontdekken en beheren, zonder hierbij terug te vallen op one-size-fits-all aanbiedingen van monoclouds”, aldus Jevon MacDonald, CEO en mede-oprichter van Manifold. “Dit staat de vrijheid en creativiteit van ontwikkelaars in de weg, en beperkt daarnaast de mogelijkheden voor innovatieve service providers die de manier waarop wij applicaties bouwen willen vernieuwen. Manifold stelt zich als doel dit te veranderen door ontwikkelaars de mogelijkheid te bieden te verbinden met hun favoriete service providers.”

Manifold lanceert met ondersteuning voor ruim een dozijn populaire ontwikkeltools, waaronder Scout, Mailgun, LogDNA en RedisGreen. Met Manifold kunnen ontwikkelaars deze diensten beheren vanaf één centraal platform en zowel de aankoop als het beheer van deze diensten stroomlijnen, wat hen in staat stelt zich volledig te richten op het ontwikkelen van apps. Manifold biedt ontwikkelaars de mogelijkheid een combinatie van diensten te kiezen die het best aansluit op hun behoeften, zonder hierbij de kosteneffectiviteit en gebruiksvriendelijkheid van bedrijven als AWS, Azure en GCP op te hoeven geven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.