Icologiq lanceert no-code platform Icologic Universe

iPhone (bron: Pixabay / StockSnap)

Icologiq lanceert het no-code platform Icologiq Universe. Met behulp van dit platform kunnen gebruikers zonder programmeerkennis applicaties ontwikkelen.

Stefan Vissia, Operations Manager van Icologiq: “Bedrijven die willen digitaliseren vissen allemaal in dezelfde ondiepe en bijna lege vijver op zoek naar IT-specialisten. Er is gelukkig geen tekort aan slimme professionals op de werkvloer. Met Icologiq Universe bieden we deze medewerkers de mogelijkheid om zelf simpel werkprocessen in elkaar te zetten, informatie te delen en autorisatiepatronen in te richten. Denk bijvoorbeeld aan een filiaalmanager in de Retail die de verwerking van retouren met Icologiq Universe wil stroomlijnen en innoveren, zodat er betere rapportages worden gegenereerd die vervolgens kunnen worden gebruikt om de kwaliteit van het proces en de dienstverlening er omheen te verbeteren.”

Integratiemogelijkheden

Gebruikers kunnen met het responsive platform via hun tablet of telefoon aan de slag. Het platform kan worden gesynchroniseerd met Office 365 of Google Apps, wat het bijvoorbeeld mogelijk maakt om taken automatisch in de agenda te laten verschijnen. Daarnaast kunnen ERP-systemen of andere databronnen met het platform worden geïntegreerd. Icologiq Universe is beschikbaar via een SaaS-model.

Vissia: “Met Icologiq Universe betreden we een nieuwe markt. Dure software is voor MKB-bedrijven vaak geen optie, maar met Icologiq Universe verlagen we die drempel. Icologiq heeft al decennialang ervaring met het ondersteunen van digitale transformaties, onder andere bij NS en De Heus. Deze kennis hebben we nu gebundeld in een platform dat voor iedere gebruiker zelf is in te richten, ongeacht de IT-kennis. Met klikken en slepen kun je processen automatiseren.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.