WEM lanceert no-code platform WEM

WEM Modeler

WEM lanceert het no-code platform WEM. Met dit platform speelt het bedrijf in op het tekort aan softwareontwikkelaars op de arbeidsmarkt.

“WEM stelt bijna iedereen in staat maatwerk software te maken, zonder te programmeren”, zegt Rob Schilperoort, directeur van het Amsterdamse bedrijf WEM. Organisaties willen steeds sneller kunnen schakelen in hun digitale processen. Het WEM platform speelt hierop in en biedt bedrijven de kans om snel op interne behoeften en marktontwikkelingen in te spelen.

Drag-and-drop omgeving

WEM stelt bijna iedereen in staat maatwerk applicaties te maken, door het gebruik van een eenvoudige drag-and-drop omgeving. WEM-modeler vereenvoudigt het bouwen van webapplicaties. Hierbij wordt niet geprogrammeerd, maar worden bedrijfsprocessen gemodelleerd in een flowchart. Dit is een nieuw concept dat langzaam bekend wordt als no-code application development. Gebruikers van WEM kunnen allerlei toepassingen bouwen met het platform, van het automatiseren van formulieren tot complexe enterprise systemen en geavanceerde integraties.

Het bedrijf organiseert een conferentie waarop klanten als VGZ en Meeùs hoe het met WWEM mogelijk is om snel op marktontwikkelingen te kunnen reageren en hun proces-ideeën te realiseren. “Je moet WEM zelf ervaren om te geloven wat je er allemaal mee kunt.” zegt Rob Schilperoort, directeur van WEM. “Kom naar onze WEM Conference op 4 oktober en zie en hoor van onze klanten en partners wat zij met WEM hebben bereikt.”

Gratis toegankelijk

De WEM Conference is gratis. Vooraf inschrijven is echter noodzakelijk, aangezien het aantal deelnemers beperkt is. “Tijdens het evenement introduceren we ook onze Amerikaanse distributeur en partners”, sluit Schilperoort af.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.