Building Blocks neemt Nederlandse Tricode over

Building Blocks neemt Tricode over (bron foto: Tricode)

Het Britse Building Blocks neemt Tricode over, een Nederlandse leverancier van Customer Experience Management oplossingen. Door de overname breidt Building Blocks zijn activiteiten uit naar Nederland en Macedonië, waar Tricode vestigingen heeft.

Building Blocks is een leverancier van digitale bedrijfsplatformen en onderdeel van Dept, een netwerk van digitale bureau’s. Tricode richt zich op Customer Experience Management oplossingen en levert deze ondermeer aan Liberty Global, Koninklijke Bibliotheek en de Rabobank. Daarnaast levert het Nederlandse bedrijf als Adobe-partner Adobe Experience Manager (AEM) aan klanten.

Door de overname krijgt Building Blocks de Java-oplossingen Adobe Experience Manager (AEM) en Magnolia en e-commerce-oplossing Intershop in handen. Daarnaast groeit het personeelsbestand van Building Blocks tot 130 medewerkers. De omzet van het bedrijf stijgt van 4 miljoen naar 13 miljoen Britse pond.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.