Slack integreert App Directory in communicatieplatform

De App Directory van Slack bevat voor het eerst meer dan 1.000 apps. Meer dan 200 van deze apps worden door meer dan duizend bedrijven gebruikt. 155.000 ontwikkelaars ontwikkelen volgens Slack actief voor het platform.

SlackDit maakt Slack bekend in een blogpost. De App Directory heeft een update gekregen en is voortaan geïntegreerd in Slack. Dit moet het voor gebruikers eenvoudiger maken de juiste apps te vinden. Producten kunnen voortaan worden gezocht via de zijbalk, die onder de kanalen en direct messages van gebruikers is gepositioneerd. Via deze zijbalk kunnen gebruikers ondermeer zien welke apps binnen hun team worden gebruikt. Daarnaast is een zoekmachine beschikbaar in de zijbalk, waarmee gebruikers nieuwe apps kunnen zoeken. Deze apps kunnen vervolgens direct vanuit Slack worden geïnstalleerd.

Daarnaast is de integratie met Google Drive verbeterd. Google Drive is volgens Slack één van de meest populaire apps in de App Directory. Gebruikers zijn voortaan minder tijd kwijt aan het controleren van rechten van bestanden die zij delen via Slack. Zodra een bestand wordt gedeeld, wordt automatisch gecontroleerd of dit bestand toegankelijk is voor de groep waarmee het wordt gedeeld. Indien dit niet het geval is krijgen gebruikers de mogelijkheid aangeboden de rechten direct vanuit Slack aan te passen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.