Testwebsite Internet.nl is vernieuwd

Platform Internetstandaarden lanceert de nieuw ontworpen Internet.nl-testwebsite. De testwebsite is onder andere voorzien van uitgebreide uitleg om gebruikers meer te ondersteunen om aan moderne internetstandaarden te voldoen. Het herontwerp maakt de website beter toegankelijk op mobiele apparaten en voor gebruikers met een beperking.

“Sinds de eerste lancering in april 2015 zijn er meer dan 300.000 testen uitgevoerd op Internet.nl. Meer dan 50% van de opnieuw geteste websites laten verbeteringen zien. We hopen dat de nieuwe, verbeterde versie van Internet.nl bezoekers nog beter zal ondersteunen bij het testen, eisen en toepassen van moderne, veilige Internetstandaarden”, aldus Gerben Klein Baltink, voorzitter van Platform Internetstandaarden.

Betrouwbare internetstandaarden

Internet.nl helpt gebruikers om te testen of hun internet up-to-date is. Zij kunnen controleren of hun website, e-mail en internetverbinding moderne en betrouwbare internetstandaarden gebruikt. Indien dit niet het geval is helpt de website dit alsnog te realiseren.

Platform Internetstandaarden stimuleert de adoptie van moderne internetstandaarden, zoals IPv6, DNSSEC, HTTPS, DMARC, STARTTLS en DANE. In het platform werken de volgende partijen uit de internetgemeenschap en Nederlandse overheid samen: DHPA, ECP, Forum Standaardisatie, Internet Society internationaal, Internet Society Nederland, ISPConnect, Ministerie van Economische Zaken, NCSC, NLnet, NLnet Labs, RIPE NCC, SIDN en SURFnet. Open Netlabs / NLnet Labs is verantwoordelijk voor de technische realisatie van de Internet.nl-website. Het herontwerp is ontwikkeld door WBVB en 200OK.

Internet.nl

7 Responses to Testwebsite Internet.nl is vernieuwd

 1. Geek Squad Tech Support +1-888-630-3860 provides 24/7 online and phone support through Internet remotely and on-site for helps you on home appliances, damage and power issues. Call us now.
  https://geeksquad-tech-support.com/

 2. Learn Advance Digital Marketing course in Delhi SEO,PPC,SMO,SEM & Affiliate marketing

 3. Great Post sir… very informative…

 4. Nice article. Very interesting. I really like this post

 5. Techvaidya schreef:

  Thanks for sharing kind of information with us.
  We provide tech support informations and give the better solutions to customers.
  netgear router login

Mentions

 • joopvandommelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.