Microsoft introduceert Microsoft 365

Microsoft introduceert Microsoft 365, een oplossing die bestaat uit een combinatie van Office 365, Windows 10 en Enterprise Mobility + Security. Met Microsoft 365 wil Microsoft klanten meer flexibiliteit geven, hen de mogelijkheid bieden op iedere gewenste locatie te werken en nieuwe manieren leveren om samen te werken. Dit zonder de veiligheid van bedrijfsdata in gevaar te brengen.

MicrosoftMicrosoft 365 is beschikbaar in twee varianten: Microsoft 365 Enterprise en Microsoft 365 Business. Microsoft 365 Enterprise is de opvolger van Secure Productive Enterprise, een bundel die bestaat uit Windows 10 Enterprise, Office 365 en Enterprise Mobility Suite technologieën. Deze variant is gericht op grote organisaties en stelt werknemers in staat op een veilige wijze creatief te zijn en samen te werken.

Microsoft 365 Enterprise is beschikbaar als Microsoft 365 E3 en Microsoft 365 E5. Deze laatste variant bevat extra functionaliteiten ten opzichte van Microsoft 365 E3, waaronder:

 • PSTN Conferencing,
 • Cloud PBX,
 • Windows Defender Advanced Threat Protection,
 • Office 365 Advanced Threat Protection,
 • Office 365 Threat Intelligence,
 • Azure Active Directory P2,
 • Azure Information Protection P2,
 • Microsoft Cloud App Security,
 • Office 365 Advanced Security Management,
 • Advanced eDiscovery,
 • Customer Lockbox,
 • Advanced Data Governance,
 • Power BI Pro,
 • My Analytics.

Microsoft 365 Business

Microsoft 365 Business is gericht op kleine en middelgrote bedrijven met maximaal 300 gebruikers. De oplossing integreert Office 365 Business Premium met op maat gemaakte beveiligings- en beheerfunctionaliteiten uit Windows 10 en Enterprise Mobility + Security. Microsoft 365 Business is voorzien van een gecentraliseerd dashboard voor het uitrollen en beveiligen van apparaten en gebruikers.

De introductie van Microsoft 365 representeert volgens Microsoft een verschuiving in de wijze waarop oplossingen worden geleverd aan klanten. Hierbij worden productiviteit, security en device management niet langer gezien als individuele workloads, maar als een geïntegreerde aanpak die veilige productiviteit mogelijk maakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.