Scribe Software’s Developer Success Portal vereenvoudigt integratie van applicaties

Scribe Software introduceert de Developer Success Portal. Deze portal helpt ontwikkelaars die gebruik maken van het integratieplatform Scribe Online apps te bouwen die toegang hebben tot meer applicatiedata voor bijvoorbeeld real-time applicatie-integratie, replicatie, datavirtualisatie, Internet of Things-projecten of andere integratie-initiatieven.

Scribe SoftwareScribe Online is een platform dat bedrijven helpt applicaties met elkaar te integreren, zodat data uit de ene bedrijfsapplicatie toegankelijk wordt in een andere bedrijfsapplicatie. Het platform wordt door Scribe Software aangeboden als een Platform as a Service (PaaS) oplossing.

Vernieuwde SDK

De Developer Success Portal vereenvoudigt het gebruik van Scribe Online en breidt de mogelijkheden van de PaaS oplossing uit. Zo biedt de Developer Success Portal biedt toegang tot een vernieuwde software development kit (SDK) met een reeks integratievoorbeelden, referentie-applicaties en educatief materiaal om het realiseren van integraties te vereenvoudigen.

Ook verkort de portal de tijd die ontwikkelaars kwijt zijn aan het integreren van apps. Ontwikkelaars kunnen Scribe Online uitbreiden of op maat maken door gebruik te maken van de open API van het platform. Hiermee is het onder andere mogelijk meer applicaties te integreren met het platform. Dit maakt het bijvoorbeeld mogelijk legacy applicaties te integreren in cloud diensten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *