DevSecOps specialist DBmaestro haalt 4,5 miljoen dollar op bij investeerders

DBmaestro, leverancier van DevOpsSec oplossingen voor databasetechnologie, maakt bekend 4,5 miljoen dollar te hebben gehaald tijdens een investeringsronde. Zowel Vertex Ventures als de bestaande investeerders Stage 1 Ventures, Lool Ventures en iAngels steken geld in het bedrijf. De investering helpt het bedrijf zijn een nieuwe reeks database-automatiseringsoplossingen te lanceren en zijn wereldwijde sales en marketing uit te breiden.

DBmaestroHet Amerikaanse bedrijf levert technologie die de operationele integriteit van release automatisering, versiebeheer en beleidscontrole helpt te verzekeren. Hierdoor helpen de oplossingen van DBmaestro de productiviteit van werknemers te verhogen door taken te automatiseren, wat een snelle return on investment (ROI) oplevert. DBmaestro meldt dat verschillende Global 2000 bedrijven gebruik maken van zijn technologie, waaronder banken, verzekeraars, energiemaatschappijen en technologiebedrijven.

DBmaestro wijst op het rapport ‘DevSecOps: How to Seamlessly Integrate Security Into DevOps’ van Gartner, waarin het onderzoeksbureau voorspelt dat in 2019 meer dan 60% van de DevOps initiatieven versiebeheer en strikt management van infrastructuurautomatiseringtools zullen hebben omarmd. Dit percentage lag in 2016 nog op 5%. Gartner schrijft in het rapport: “Informatiebeveiligingsarchitecten moeten security op meerdere punten in DevOps workflows integreren, op een collaboratieve manier die grotendeels transparant is voor ontwikkelaars. Dit zonder hierbij het teamwerk, flexibiliteit en de snelheid van DevOps en agile ontwikkelomgevingen aan te tasten. Dit leidt tot DevSecOps.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.